Şi ele au fost bătute de iubiţi!

Ultima actualizare:

    În urmă cu patru ani,  cântăreţul Florin Chilian  a fost implicat într-un  episod violent. După un  accident auto, el şi-a pălmuit iubita, care a căzut  şi s-a lovit de bordură.
În urmă cu patru ani, cântăreţul Florin Chilian a fost implicat într-un episod violent. După un accident auto, el şi-a pălmuit iubita, care a căzut şi s-a lovit de bordură.

Anamaria Georgescu se poate considera norocoasă, căci Florin Chilian, cel care a agresat-o în urmă cu patru ani, a fost taxat de autorităţi pentru gestul său nesăbuit. Şi alte vedete au fost lovite, însă agresorii lor au scăpat basma curată.

Aproape patru ani, atât a durat să se facă lumină în procesul lui Florin Chilian de la Cluj, în care solistul a fost acuzat de consum de alcool la volan, accidentarea maşinii şi declaraţii mincinoase.

Anamaria Georgescu, iubita sa din acea perioadă, a încercat să ascundă faptul că a fost agresată fizic, însă a acceptat, în urmă cu două zile, să povestească totul anchetatorilor.

Declaraţiile ei par desprinse dintr-un film de acţiune, însă finalul este unul fericit, căci Chilian a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare, cu suspendare.

„A început să mă lovească, mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap, de bordură", a povestit Anamaria.

Amintiri similare au şi alte vedete, precum Larisa Drăgulescu, Dana Războiu, Anamaria Ferentz şi Oana Bercaru.

În timp ce Larisa şi Dana au depus plângere la Poliţie, dar agresorii lor au fost iertaţi de anchetatori, Anamaria şi Oana au preferat să dea uitării cât mai repede neplăcutele incidente cauzate de iubiţii geloşi.

Citeşte despre scandalul dintre Ana Maria şi Florin Chilian:

Chilian condamnat: «M-a dat cu capul de bordură»

Ana Maria, adusă cu mandat în procesul lui Chilian!

Oana Bercaru, la spital cu nasul spart!

Fostul iepuraş Playboy a devenit victima geloziilor din partea unui fost iubit, care a lovit-o fără milă, atunci când Oana a încercat să rupă relaţia, care a durat doi ani.

Vedeta a ajuns, în decembrie 2007, la camera de gardă a Spitalului Municipal, cu ochiul învineţit şi nasul sângerând. Ea a recunoscut că agresorul fusese chiar iubitul său, Andrei Cosmin Vorovei.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Oana Bercaru: «M-am lăfăit acasă la tăticul Playboy»

Bercaru şi-a pus sânii în joc pentru o reclamă la chipsuri

Larisa, lovită cu piciorul de Marian Drăgulescu!

Scandalurile dintre foştii soţi Drăgulescu au luat amploare în octombrie 2008, când campionul olimpic şi-a lovit partenera cu piciorul atât de tare, încât i-a învineţit ochiul.

Incidentul s-a repetat şase luni mai târziu, când Larisa a şi depus plângere la Poliţie. În ciuda reclamaţiei şi a certificatului medico-legal prezentat ca probă la dosar, Marian a scăpat doar cu o amendă de 1.200 de lei.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Larisa Drăgulescu vrea logodnă în Brazilia!

A mutilat-o şi a luat 1.000 de lei amendă

Larisa Drăgulescu, în costum de baie la Twice

Anamaria Ferentz, lovită înainte de cununia religioasă!

Căsătoriţi civil de cinci luni, Anamaria Ferentz şi afaceristul Marcel Toader au petrecut Sărbătorile de iarnă din 2005, la Paris.

Printre căutările pentru rochia de mireasă potrivită, solista şi partenerul ei s-au certat groaznic, iar în timpul unei dispute aprinse Anamaria s-a trezit cu o palmă peste faţă, de toată frumuseţea.

„Este agresiv atât verbal, cât şi fizic", a declarat solista la vremea respectivă, divorţul fiind iminent.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Ferenţ, ţi-a luat bolid nou Ţiriac?

Anamaria Ferenţ: «Am cel mai sexy fund!» Nu zău?

Dana Războiu a fost agresată de fostul soţ

Vedeta Kanal D a trecut prin clipe grele în vara anului 2005, când fostul ei soţ, senatorul Ovidiu Brânzan, a bătut-o.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele", a declarat vedeta, în plângerea pe care a depus-o la Secţia 5 Poliţie.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Dana Războiu: «Fiul meu şi-a revenit după operaţia pe inimă!»

Dana Războiu: «Micuţul meu a fost curajos. Am învins!»

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net