Bercaru şi-a pus sânii în joc pentru o reclamă la chipsuri

Ultima actualizare:

S-a făcut remarcată după ce s-a dezbrăcat de trei ori în revista Playboy Oana Bercaru atrage acum contracte râuri-râuri, ea fiind posesoarea celor mai frumoşi sâni din show-biz, pe care i-a şi mărit un pic la cabinetul medicului estetician.

Citeşte şi:       Oana Bercaru  i-a înnebunit pe  sibieni cu decolteul       Scrisorile lui Stanca: Dragă Oana Bercaru,       Sânii Oanei Bercaru au ajuns pe mâna unui iranian!

Datorită bustului voluptuos şi chipului angelic, frumoasa vedetă a semnat un angajament de zile mari cu firma producătoare a chips-urilor Lays, pentru care a filmat un spot publicitar, în urmă cu două săptă mâni.

Şi, cum altfel, regizorul a exploatat la maximum atuurile fizice ale Oanei, ea jucând rolul unei studente sexy, care le suceşte minţile tuturor colegilor de facultate cu decolteul ei apetisant. Reclama va apărea atât la televizor, cât şi în reviste, în luna ianuarie.

Pentru două zile de muncă, Bercaru a încasat o sumă frumuşică, ea îmbogăţindu-şi conturile cu aproximativ 3.000 de euro. Singurul necaz pentru Oana ar fi doar caloriile pe care le conţin cartofii prăjiţi.

Vedeta încearcă din răsputeri să-şi menţină formele perfecte, căci doar aşa poate pune mâna pe contracte bănoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net