Chilian condamnat: «M-a dat cu capul de bordură»

Ultima actualizare:

    Ana Maria şi  Florin Chilian
Ana Maria şi Florin Chilian

Un accident auto de acum patru ani scoate la lumină amănunte-şoc despre relaţia dintre două vedete. Cântăreaţa Ana Maria Georgescu a povestit, joi, la tribunal, despre bătăile pe care le încasa de la Florin Chilian, cu care a trăit o poveste de iubire.

Florin Chilian bate femeile, nu se joacă! Mărturie stau declaraţiile pe care cântăreaţa Ana Maria le-a dat împotriva acestuia în procesul de la Cluj. Chilian este acuzat de consum de alcool la volan, accidentarea maşinii şi declaraţii mincinoase.

Pe aceeaşi temă:

Ana Maria, adusă cu mandat în procesul lui Chilian!

Fosta prietenă a folkistului a relatat judecătorului că în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Chilian s-a certat în două rânduri cu poliţiştii. Prima altercaţie a avut loc în cartierul Dâmbu Rotund, la petrecerea unde au fost invitaţi, la unul din prietenii Ana Mariei.

Fiind sub influenţa alcoolului, la ieşirea de la petrecere, Chilian a început să adreseze injurii către o patrulă de poliţie. El a refuzat să se legitimeze. "Poliţiştii m-au recunoscut şi mi-au solicitat să-l calmez", şi-a amintit cântăreaţa.

A condus maşina lui Chilian până la hotelul unde voiau să se cazeze. "Ne-am certat pe drum", a adăugat ea. Atunci a decis să se cazeze singură.

Abia intrată în cameră, a fost apelată de Chilian, care i-a spus: "Vino repede! Tu eşti de vină". Nu a înţeles ce se petrece. "Am luat un taximetru şi am mers spre ieşire din oraş", a povestit tânăra.

L-a văzut pe Chilian aplecat la roata din faţă stânga, unde maşina era tamponată. "A început să strige că eu sunt de vină. Apoi a început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă".

Tânăra nu înţelegea ce se petrece. "Mergea la maşină, încerca să schimbe roata, apoi venea şi mă agresa", mai spune ea.

"M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură", a spus ea. Interogată de judecător, solista a precizat că Florin Chilian i-a dat mai multe perechi de palme.

După ce s-a lovit la cap, solistei i s-a făcut rău. Vecinii au chemat poliţia. Când au venit poliţiştii, Chilian a aşezat-o pe bancheta din spate a maşinii sale lovite. A început să strige la poliţişti.

"Chemaţi o ambulanţă, e lovită la cap!". Ana Maria Georgescu a fost întrebată de judecător de ce în declaraţiile anterioare de la parchet nu a arătat că a fost lovită de Chilian.

"Am dorit să ascund acest fapt, din motive personale", a spus ea. Contactat de reporterii Click!, cântăreţul nu a vrut să comenteze aceste acuzaţii.

Joi, Florin Chilian a fost condamnat de Judecătoria Cluj la un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare, dupa ce a condus băut în 2006 şi a provocat un accident. Avocatul lui Chilian a cerut achitarea artistului.

Florin Chilian - "Zece"

S-a cuplat cu Chilian după moartea tatălui

Puţini au ştiut despre povestea de iubire dintre Florin Chilian şi Ana Maria Georgescu, dată fiind discreţia cu care cei doi şi-au trăit idila.

Ana Maria a început relaţia cu Florin în anul 2004, când ea avea doar 18 ani. Chilian era cu 16 ani mai în vârstă decât ea.

Cei doi au stat împreună doi ani, şi chiar s-au logodit pe data de 9 septembrie 2006 într-o biserică din Capitală. Pe 15 noiembrie, cuplul a hotărât că trebuie să se despartă.

Florin munceşte de la 16 ani

Florin Chilian s-a refugiat în muzică pentru a uita de copilăria sa nefericită. La trei ani şi jumătate a fugit dintr-un cămin-internat, unde fusese abandonat de cei care-l creşteau.

La 16 ani, şi-a câştigat existenţa ducându-i sculele lui Vali Sterian. A învăţat să cânte singur, fără să urmeze cursuri speciale, şi şi-a compus melodiile.

A debutat pe marile scene relativ târziu, la 30 de ani, şi a făcut furori cu primul album, "Iubi - interfaţă la realitate" (în 2001).

Al doilea album, "Zece porunci", de inspiraţie biblică, a fost o palmă dată tuturor ipocriţilor.

Citeşte scrisoarea lui George Stanca: Dragă Florin Chilian...

---------------------------------------------------------------------------------------

Florin Chilian a fost condamnat joi la un an şi 10 luni de închisoare cu suspendare. El poate ataca sentinţa în 10 zile.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ana Maria - "Ochii tăi"

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net