Operaţia lui Mircea Lucescu a fost «un succes», au anunţat medicii

Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Mircea Lucescu a fost operat astăzi, la Spitalul Universitar din Capitală. Cantitatea de lichid pleural s-a mărit în cavitatea toracică și apăsa pe plămân, motiv pentru care s-a luat decizia de a se face o intervenţie chirugicală.

UPDATE 19.52 Decizia ca Mircea Lucescu să fie operat a fost luată de o echipă multidisciplinară, au anunţat medicii Spitalului Universitar. Deşi intervenţia chirurgicală s-a terminat cu succes, iar pacientul se simte bine, acesta va fi ţinut sub observaţie. "Să sperăm că în curând va fi prezent şi antrenorul", au spus doctorii la finalul unei conferinţe de presă.

UPDATE 18.46 Medicii au anunţat că operaţia s-a încheiat cu bine.

UPDATE 16.35 Avionul privat al miliardarului a decolat de pe Aeroportul Băneasa.

UPDATE 16.17 Rinat Ahmetov a mai adăugat câteva cuvinte despre vizita în România: "Am să fiu tot timpul în contact cu doctorii și cât de curând am să mă întorc în România. Cel mai probabil pe data de 15. Am o impresie bună despre România chiar dacă am stat câteva ore. Vreau să urez României ca economia să crească și oamenii să aibă parte de un salariu bun. Mircea Lucescu nu va fi transferat pentru că avem încredere în medicii români. În Ucraina am să-i dau un șofer lui Lucescu, nu facem economie de șoferi."

Rinat
Rinat

UPDATE 16.15 Răzvan Lucescu a ținut să mulțumească tuturor celor care îl susțin pe tatăl său: "Vreau să vă mulțumesc pentru susținere! Am convingerea că totul va fi bine. Tatăl meu este un om puternic. Am încredere că este pe mâini bune. Operația a fost cea mai bună variantă."


    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

UPDATE 15.54 Rinat Ahmetov a plecat de la spital

Patronul miliardar al lui Şahtior Doneţk a acordat câteva cuvinte înainte de a pleca din România: "Am vorbit cu Mircea Lucescu. Le mulțumesc doctorilor care au grijă de el. Ei se comportă profesional și ireproșabil. I-am spus că îl aștept cât mai repede la cârma echipei și i-am transmis toate urările de bine de la fani. Are ajutoare de încredere. Lucescu era energic, doctorii îl pregăteau de operație, dar el vorbea doar de fotbal. El trăiește doar pentru fotbal. Doctorii au fost foarte primitori. În ochii lor am văzut încrederea că totul va fi bine. I-am adus cadou un pulover în culorile echipei, un fular și o căciulă. Am să mai vizitez România ".

UPDATE 15.45 Mircea Lucescu este în sala de operaţii, unde medicii îl supun unei intervenţii chirurgicale pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mai mare de lichid acumulată sub dren.

UPDATE 15.05 Mircea Lucescu este operat. Miliardarul Rinat Ahmetov este la Spitalul Universitar în prezent.

simeon stalpnicul png

UPDATE 14.40 Antrenorul intră în sala de operație la ora 15.00, informează Realitatea TV.

simeon stalpnicul png

UPDATE 14.23 Rinat Ahmetov a ajuns la Spitalul Universitar. Miliardarul nu a acordat nicio declarație.

simeon stalpnicul png

Foto RTV

"După examinarea la computerul tomografic am observat că a apărut o complicaţie, exces de lichid pleural, şi s-a decis ca domnul Mircea Lucescu să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Ne așteptam la complicații.", a precizat Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.

"Mircea Lucescu a optat pentru a fi operat", a mai spus Cârstoiu, precizând că se va pregăti pentru o intervenţie chirurgicală în această după-amiază.

Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior Doneţk, a sosit în România pentru a fi alături de Mircea Lucescu. Miliardarul a venit la București la bordul unui avion VIP Airbus A319ACJ (P4-RLA), înregistrat în Aruba. Aeronava aparţine System Capital Management, cea mai importantă firmă a lui Ahmetov.

Rinat Ahmetov, patronul Şahtiorului, a vorbit despre vizita sa la Mircea Lucescu: "Eu am venit ca să-l văd pe domnul Lucescu, dar n-o să-l ducem în Ucraina. Mircea Lucescu rămâne antrenorul principal al Şahtiorului, are ajutoare de nădejde, care ştiu ce au de făcut şi pregătesc echipa la fel. Îi doresc să treacă repede peste acest moment. Eu am încredere în medicii ucraineni, Mircea Lucescu în cei români, aşa că şi eu am. Mircea nu este doar antrenorul echipei mele, ci şi prietenul meu, îl voi vizita. A fost dureros când am aflat că e internat, am vorbit imediat cu soţia lui".

Ahmetov l-a avut drept translator pe fundaşul Răzvan Raţ. Miliardarul a sosit la Bucureşti astăzi, în jurul orei 13.40, cu un avion privat, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, urmând să rămână în România până în jurul orei 17.00.

simeon stalpnicul png

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă după ce a fost supus unor investigaţii medicale, printre care electrocardiogramă şi computer tomograf.

Citește și: Cine e Rinat Ahmetov!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net