EXCLUSIV! Martor: «După accident, Mircea Lucescu se plângea că îl doare tare pieptul» VIDEO&FOTO

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, pe bulevardul Vasile Milea.

UPDATE 20. 10 Antrenorul echipei Şahtior Doneţk rămâne deocamdată la Spitalul Universitar. Pentru moment, nu se pune problema unui transfer şi a unei intervenţii chirurgicale, a declarat Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.

Acesta a mai adăugat că Mircea Lucescu are fracturi costale multiple şi a subliniat că, la un caz de traumatism multiplu, diagnosticul se schimbă.

UPDATE 19.43 Lui Mircea Lucescu i s-a făcut dosar penal pentru accidentul rutier pe care l-a provocat.

"S-a deschis dosar de cercetare penală pentru fapta de vătămare corporală și, după ce vor fi încheiate cercetările (măsurători, se stabilește alcoolemia, se stabilește numărul zilelor de îngrijiri medicale și se adaugă și alte probe) se va trimite dosarul la Parchet, unde procurorii vor pune soluția în acest dosar. Probabil, după finalizarea cercetărilor în dosar, șoferului i se va reține permisul de conducere pentru că nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcția de mers", a explicat subinspectorul Andrei Codău de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru evz.ro.

UPDATE: 19.10 Mircea Lucescu încă acuză dureri şi este ţinut sub analgezice puternice. În jurul orei 20:00 medicii vor face o nouă evaluare, iar antrenorul va fi supus unui nou RMN. După primele estimări, tehnicianul lui Şahtior va avea nevoie de 4-5 zile de spitalizare, dacă nu vor interveni complicaţii.

UPDATE 18:30 "Vom face RMN în zilele următoare. Sunt fracturi interne, costale. E un hemotorax. O contuzie puternică a plămânului. Nu e vorba de un by-pass. Familia e aproape de dânsul, are grijă de el", a declarat managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, despre starea pacientului.

UPDATE: 16.45 Medicul primar Andrei Georgescu, şeful departamentului Urgenţe din Spitalul Universitar, a declarat pentru gsp.ro: "Situaţia lui Mircea Lucescu pare ceva mai complicată decât s-a crezut în primul moment. Nu dramatică, dar ceva mai sensibilă. Se pare că nu 3, ci 7 coaste ar fi afectate. Continuăm investigaţiile".

UPDATE 16. 30 Mircea Lucescu ar putea fi transportat la un spital din Doneţk cu un avion privat trimis de Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior. Familia ar agrea această soluţie, dar medicii de la Spitalul Universitar sunt rezervaţi în privinţa oportunităţii ei.

UPDATE 16.10 Andrei Georgescu, şef unitate primiri urgenţă, Spitalul Universtar: "Mircea Lucescu se află la terapie intensivă, fiind conştient. Rezultatele analizelor imagistice arată că viaţa lui nu este pusă în pericol. Familia doreşte să fie discretă. În jurul orei 19, va fi supus unor noi analize de rezonanţă electromagnetică, tomograf. Este în afara oricărui pericol. Familia poate să hotărească dacă vrea să îl transfere la un alt spital. Este dreptul pacientului să-şi exprime dorinţa să fie cât mai discret în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Cealaltă persoană care a ajuns aici este un bărbat, apropiat domnului Lucescu, el prezintă un traumatism cranian minor. Alături de Mircea, este soţia şi nora. După ora 19, starea lui va fi reevaluată".

Imaginile cu descarcerarea lui Mircea Lucescu au fost filmate de RTV

UPDATE: 15.30 În urma primelor investigații antrenorul are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică şi este internat la Terapie Intensivă.

UPDATE: 15.20 Mircea Lucescu are trei coaste rupte. Una i-a perforat plămânul. Pacientul este sub control.

UPDATE 15.13 Electrocardiograma lui Mircea Lucescu este bună. Antrenorul se află la Spitalul Universitar.

simeon stalpnicul png

UPDATE 14.54 Răzvan Lucescu, aflat în Italia, a sunat în România pentru a se interesa de starea tatălui său.

Maşina lui Lucescu este distrusă pe partea stângă, a şoferului

simeon stalpnicul png

UPDATE 14.40 Click.ro a vorbit cu şoferiţă care a fost accidentată de Mircea Lucescu. 

"Am crezut că o să oprească tramvaiul. Eu am oprit maşina. Am avut noroc. Dacă nu opream, putea fi mai rău. Domnul Lucescu venea dinspre mall-ul AFI Cotroceni, nu avea viteză. Voia să întoarcă pe linia de tramvai, eu i-am făcut loc cît de mult am putut, dar tramvaiul l-a acroşat şi l-a proiectat în mine, apoi s-a oprit în stâlp. Mircea Lucescu era conştient, avea un pic de sînge pe mîini. Am sunat repede la 112, au venit şi l-au dus la spital. Eu sunt OK, la fel şi mama şi copilul meu, aflaţi cu mine în maşină", a spus Gabriela Hussain, cea care conducea masina Volkswagen lovită de Mircea Lucescu.

UPDATE 14.38 Un martor al incidentului a declarat, in exlusivitate pentru Click.ro, că imediat după accident s-a apropiat de maşină şi a vorbit cu antrenorul român. "Lucescu mi-a spus că are ceva la piept, că îl doare tare", ne-a spus martorul, care a precizat că a încercat să-l liniştească.

simeon stalpnicul png

UPDATE 14.33 Antrenorul a ajuns la Spitalul Universitar, unde urmează să fie supus analizelor. Lucescu este conştient, dar a suferit o contuzie toracică. Nu se cunoaşte identitatea celeilalte persoane care se afla cu Lucescu în maşină.

Acesta este tramvaiul care l-a izbit pe Mircea Lucescu

UPDATE 14.29 Mircea Lucescu mai era cu o persoană în maşină. Nu este vorba despre fiul său

UPDATE 14.25 Starea de sănătate a antrenorului ar putea fi în pericol. El a suferit în urmă cu doi ani o operaţie de bypass la inimă

Lucescu era la volanul maşinii gri, Un Kia Sorento

simeon stalpnicul png

UPDATE: 14.22 Mircea Lucescu a vrut să vireze la stânga, nu s-a asigurat şi a fost lovit de tramvai. După acest impact, maşina antrenorului, un Kia Sorento, a fost lovită de o altă maşină. Pasagerii tramvaiului nu au fost răniţi. Din primele informaţii, Mircea Lucescu este cel mai rănit.

Simulare accident

Maşina Kia Sorento condusă de Mircea Lucescu este înmatriculată pe numele soţiei sale

UPDATE 14.17 Potrivit Realitatea, maşina lui Mircea Lucescu este "praf". Antrenorul era la volanul unei maşini "de familie", când celălalt şofer a intrat în el. Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracică severă!

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a declarat la Realitatea TV că cele două victime au fost duse la spital. Două ambulanţe au fost trimise la faţa locului şi o autospecială.

"O singură peroană este rănită, dar nu este grav.  O singură persoană a fost încarcerată", a spus Daniel Vasile.

Se ştie că victimele au 40, respectiv 60 de ani.

Accidentul a avut loc la ora 13.40. Cele două victime urmează să fie transportate de la Spitalul Floreasca la Spitalul Universitar.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net