Cine e Rinat Ahmetov!

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu şi Rinat Ahmetov sunt buni prieteni
Mircea Lucescu şi Rinat Ahmetov sunt buni prieteni

Azi va sosi în ţară, Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior Doneţk, pentru a fi alături de Mircea Lucescu. Miliardarul vrea să-l ducă pe tehnician la un spital din Ucraina şi îi va pune la dispoziţie un avion privat. Conducătorul “minerilor” este cel mai bogat patron din fotbal, are o avere de 16 miliarde de euro.

Mircea Lucescu se poate lăuda că este prieten cu cel mai bogat patron din fotbal şi cel mai influent om din Ucraina. Magnatul finanţează gruparea Şahtior Doneţk din 1995, iar in ultimii doi ani şi-a înmulţit de nouă ori averea, având şi avantajul că echipa sa a cucerit Cupa UEFA în 2009.

Ahmetov conduce în topul bogătaşilor, cu o avere de 16 miliarde de dolari, Roman Abramovici a rămas pe poziţia a doua cu 13,4 miliarde de dolari, iar Francois Pinault de la Rennes, cu 11,5 miliarde de dolari se află pe cea de-a treia.

Are cel mai scump apartament din Londra: 155 milioane de euro!

Ahmetov este un excentric şi pentru a arăta că este cel mai bogat şi-a cumpărat anul trecut cel mai scump apartament din Marea Britanie.Preţul  a fost de 136,6 de milioane de lire sterline (155 mil. euro), apartament fiind în complexul One Hyde Park, cel mai exclusivist din Londra.Ahmetov a mai plătit încă 60 de milioane de lire sterline pentru a decora penthouse-ul ce se întinde pe trei etaje.

Lucescu, cel mai bine plătit antrenor român

Ahmetov ştie să-şi aprecieze colaboratorii, iar Mircea Lucescu e la loc de cinste. “Il Luce” este cel mai bine plătit antrenor român, având un salariu de trei milioane de euro pe an.

A tratat eliberarea Iuliei Timoşenko la meciul Şahtiorului din Ligă

La meciul din Liga Campionilor în care Şahtior a jucat contra lui FC Porto, a discutat cu miniştrii de externe ai Poloniei şi Suediei despre eliberarea fostului prim ministru din Ucraina, Iulia Timoşenko. Aceasta a fost inculpată pentru abuz de putere în cadrul unei anchete privind folosirea inadecvată a 380 de milioane de euro primiţi de Kiev în schimbul vînzării cotelor sale de emisii de CO2, în perioada în care conducea Guvernul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net