Văduva lui Kobe Bryant, declaraţie de dragoste dureroasă de Ziua Îndrăgostiţilor: «Te iubesc pe veci»

Ultima actualizare:

    Vanessa şi Kobe Bryant au fost împreună 20 de anifoto: Arhivă
Vanessa şi Kobe Bryant au fost împreună 20 de anifoto: Arhivă

Văduva lui Kobe Bryant e încă zdruncinată de moartea fostului baschetbalist şi a fiicei lor de 13 ani, în ianuarie. Vanessa a publicat un nou mesaj dureros, cu ocazia Zilei Îngrăgostiţilor, sărbătoarea preferată a lui Kobe.

Vanessa a publicat pe pagina sa de Instagram un clip în care apare alături de Kobe şi un mesaj în care spune că îi este dor de el. "Jumătăţii mele pentru totdeauna, te iubesc atât de mult. Îmi e aşa dor de tine, acum de sărbătoarea ta preferată. Te iubesc pe veci. Sărutări pentru tine şi Gigi în Rai", a scris Vanessa. 

Văduva baschetbalistului a mai spus, într-un alt mesaj tot pe reţeaua socială Twitter, că nu poate înţelege de ce i-a pierdut pe amândoi şi că e furioasă că fiica ei de 13 ani a murit atât de devreme. "Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei", a scris Vanessa. 

Citeşte şi

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au fost înmormântați în secret. Ce mesaj a transmis soția Vanessa

Kobe şi Vanessa Bryant, suflete-pereche

Vanessa şi Kobe au fost împreună peste 20 de ani şi, deşi fostul baschetbalist nu a fost mereu fidel, iar Vanessa a vrut să divorţeze, apropiaţii spun că i-a unit o mare iubire şi că erau suflete pereche. Mai mult, deşi Vanessa plânge încontinuu, ea încearcă să se repună pe picioare pentru celelalte trei fiice, mai ales că cea mai mică are doar şapte luni. 

Kobe Bryant şi Vanessa s-au cunoscut în 1999, când ea avea doar 17 ani, iar el 20. S-au căsătorit în 2001 şi aveau împreuă patru fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).

Kobe Bryant și fiica lui au murit pe 26 ianuarie

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor. Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net