Fosta iubită a lui Usain Bolt: «Mi-a cerut să facem sex în trei»

Ultima actualizare:
Nailah Dillard și Usain Bolt s-au cunoscut la o gală, în 2012
Nailah Dillard și Usain Bolt s-au cunoscut la o gală, în 2012

Un fotomodel american susține că a trecut prin patul lui Usain Bolt (30 de ani), după ce aceștia s-au cunoscut la o gală, în anul 2013.

Nailah Dillard (27 de ani) a povestit, pentru jurnaliștii de la The Sun, că relația ei cu cel mai rapid om de pe Pământ s-a încheiat rapid, pentru că fotomodelul a descoperit că Usain avea o iubită în Jamaica. Încă de pe atunci, atletul era într-o relație cu Kasi Bennett, pe care se pare că ar fi înșelat-o și anul acesta, în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio.

Despre recentele lui aventuri, Dillard spune că, cel mai probabil, atletul consideră că merită să se distreze. „Bănuiesc că el crede că asta merită acum, pentru că este cel mai rapid om din lume”, a spus femeia. „Te culci cu toate aceste femei la întâmplare. Sper că te protejezi”, a mai spus Dillard, ca un mesaj adresat sportivului.

Manechinul l-a cucerit la o gală

Nailah Dillard (27 de ani) este un fotomodel de origine americană
Nailah Dillard (27 de ani) este un fotomodel de origine americană

Relația dintre fotomodelul american și Bolt nu a fost deloc întâmplătoare. Dillard, al cărei bunic a câștigat aurul olimpic la sprint în anii 1948 și 1952, l-a observat pe sportiv pentru prima dată după succesul acestuia de la Londra, din 2012. Apoi, aceasta s-a asigurat că-i va atrage atenția la gala organizată în luna noiembrie a aceluiași an. „Am făcut contact vizual și am simțit o atracție instantă. M-a lipit de zid, încercând să mă impresioneze. Nu pot spune că am fost impresionată. O fi el un atlet mondial, dar la sfârșitul zilei, este un om normal”, a mai relatat femeia.

A chemat-o la o întâlnire în trei


    Nailah Dillard (27 de ani) este un fotomodel de origine americanăfoto: Arhiva Personală
Nailah Dillard (27 de ani) este un fotomodel de origine americanăfoto: Arhiva Personală

Ulterior, fotomodelul a aflat că el se afla cu o altă fată la gală, așa că a abandonat „misiunea”. Totuși, cei doi u făcut schimb de numere de telefon, iar Bolt a început să-i trimită mesaje în acea noapte, sugerându-i să vină să li se alăture lui și femeii cu care se afla. Când a întrebat-o dacă vor să facă sex în trei, femeia a refuzat. „Am considerat că este ciudat și îndrăzneț să ceri un astfel de lucru”, a explicat.

A dus-o la un bar de striptease

Chiar și așa, cei doi s-au întâlnit din nou la recepția hotelului, când sportivul i-a spus lui Dillard că ar vrea să o vadă din nou. Două săptămâni mai târziu, fotomodelul a vizitat conacul lui Bolt din Jamaica, iar el a scos-o în oraș la un club de striptease. „Era în subteran și era cam ciudat. Femeile erau îmbrăcate în lenjerie intimă. Usain arunca cu bani către fete, iar câteva dintre ele dansau pentru el, dar nu îl sărutau”, a mai povestit.

În ciuda faptului că nu se putea abține să flirteze cu alte femei, manechinul susține că a atras-o simțul umorului foarte dezvoltat al atletului. „E foarte amuzant, are o personalitate minunată, întotdeauna se joacă, dansează. Este un tip de treabă, mereu te verifică, se asigură că ești bine”, a spus.

Dillard: «Bolt are un apetit sexual ridicat»

Dillard a mai relatat că a rezistat charmului lui până în ultimele zile ale vizitei sale în Jamaica, când s-a mutat de la hotel, în casa lui. „Ne plăceam. Eram atrași unul de celălalt. Are un apetit sexual ridicat. Am fost prima americană cu care a fost vreodată”, a mai declarat ea.

Totuși, povestea frumoasă nu a durat prea mult. În 2014, manechinul s-a întors să îl vadă pe sportiv și a realizat că nu este singura femeie din viața lui. Dillard a fost dezamăgită când a aflat că Bolt are o iubită și a încheiat lucrurile cu ateltul. „Nu știu dacă știa despre mine, dar el mă urmărea pe Instagram, așa că nu era greu să verifice. El nu este monogam, iar acesta este un motiv important pentru care am încheiat relația. Este genul de om care vrea ca femeia să-i fie loială, dar el vrea să fie deschis către alte femei. Chiar mi-a plăcut de el. Am fost dezamăgită, dar a trebuit să accept situația. Nu puteam face nimic în legătură cu asta și știam că el nu s-ar fi schimbat niciodată”, a mai explicat femeia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net