Pe ea a înșelat-o Usain Bolt!

Ultima actualizare:

    Kasi Bennett ar  urma să-i devină  soție jamaicanului
Kasi Bennett ar urma să-i devină soție jamaicanului

Usain Bolt este cel mai tare sprinter și, la fel de mult cum îi place să alerge, îi place să se şi distreze. A demonstrat-o zilele trecute, când a sărbătorit împlinirea a 30 de ani într-un club din Rio.

A luat la rând mai multe tinere, cu care a dansat și a mimat sexul pe ritmuri de R&B, apoi a petrecut până dimineața cu una dintre ele, o studentă care a și făcut publice câteva fotografii cu ea și celebrul atlet. Usain Bolt a făcut spectacol și la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice. Jamaicanul a cucerit în probele de sprint nu mai puțin de trei medalii de aur, apoi a anunțat că nu va mai participa la următoarea competiție majoră de peste patru ani, de la Tokyo. Succesul de la Rio trebuia sărbătorit, cu atât mai mult cu cât a și împlinit în perioada de concurs 30 de ani. Așa se face că Bolt a mers într-un club și s-a distrat până dimineața. Cum era de așteptat, n-au lipsit femeile din jurul lui.

Jamaicanul a fost dat de gol de studenta  cu care şi-a petrecut noaptea
Jamaicanul a fost dat de gol de studenta cu care şi-a petrecut noaptea

Acesta a dansat non-stop cu tinerele dornice să-I facă pe plac. Cheful s-a terminat spre prânz, atunci când Usain a mers la un hotel cu una dintre fete. Jady Duarte, o studentă de 20 de ani, a ținut neapărat să imortalizeze câteva dintre momentele intime avute cu atletul jamaican, apoi le-a dat prietenilor ei. Evident, fotografiile au ajuns în presă și, inevitabil, sub ochii lui Kasi Bennett, 26 de ani, femeia cu care Bolt ar avea o relație de peste doi ani și care ar urma să-i devină soție.

Jady  Duarte
Jady Duarte
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net