Imagini incredibile din Chile în momentul producerii cutremurului - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel puţin 300 persoane au murit, alte 2 milioane au fost afectate şi s-au înregistrat pagube de 30 de miliarde de dolari în urma cutremurului cu magnitudinea 8,8 grade pe scara Richeter, petrecut sâmbătă în Chile. Camerele de supraveghere au surprins clipele în care a avut loc dezastrul.

      Citeşte şi:   Cutremur de 8,8 grade în Chile - VIDEO / FOTO   Alerta cu tsunami devastator, o ţeapă!   EXCLUSIV: Mărturia unui român din Hawaii despre un mega tsunami mult trâmbiţat   100.000 de evacuaţi de frica unui tsunami de 25 cm   60% din oraşul chilian Curico, distrus de seism. Pâinea se vinde la suprapreţ

Postul de televiziune CBS a difuzat imagini cu momentele de groază prin care populaţia chiliană a trebuit să treacă. Înregistrările provin de la camere de supraveghere care au surprins impactul seismului care a lovit oraşele de pe coastă.

Vezi aici imagini cu dezastrul de după cutremur

"Sunt multe cladiri căzute, au fost multe replici, le-am şi pierdut numarul. Eu am 120 de kilograme şi am fost darâmat de cutremur, nu mai era nimic pe pereţi. Am trăit multe cutremure, dar ca ăsta... Această ţară e obişnuită cu cutremurele, aşa că nu e foarte multă panică, dar acesta a fost foarte puternic. Oamenii nu sunt foarte panicaţi, au ieşit pe strada şi aşteaptă să vadă când se va linişti totul. Nu am încă un raport al numarului de oameni care ar fi prinsi sub daramaturi. Concepcion este o zona izolata, nu merge reţeaua de telefonie", povestea cu înfrigurare, la câteva ore de la producerea cutremurului, directorul CNN din Santiago.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net