Școala începe la 14 septembrie! Ludovic Orban a făcut anunțul. E oficial!

Ultima actualizare:

    Premierul Ludovic Orban cosideră ridicolă ideea PSD de amânare a alegerilor locale 2020
Premierul Ludovic Orban cosideră ridicolă ideea PSD de amânare a alegerilor locale 2020

Școala începe la 14 septembrie, a nunțat, duminică, premierul Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută la Bistrița.

Când începe școala în 2020 este întrebarea care îi macină pe toți părinții. În această perioadă, când pandemia de Covid-19 este în floare, iar numărul de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus sare zilnic de 1000, s-a vehiculat ideea amânării începerii cursurilor de la 14 septembrie la 1 octombrie. Iată că premierul Ludovic Orban a anunțat oficial decizia finală.

Anul școlar 2020-2021 va începe la 14 septembrie, a anunțat Ludovic Orban, iar alegerile locale se vor desfășura în data de 27 septembrie. Acesta este răspunsul pe care îl are pentru preșdintele PSD, Marcel Ciolacu, care afirma recent că dacă se amână începerea școlii, atunci ar trebui să se amâne și alegerile locale 2020. Un lucru imposibil, în opinia premierului. Premierul Orban a catalogat drept „ridicolă” ideea vehiculată de liderul PSD de amânare a datei alegerilor locale, amintind că aceasta a fost votată în Parlament şi agreată cu toţi liderii politici.

Ludovic Orban: „E ridicolă ideea PSD să amâni alegerile”

Iată ce a declarat premierul Ludovic Orban într-o conferință de presă susținută, duminică, 6 septembrie, la Bistrița: "Şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile se vor ţine la 27 septembrie. Este ridicolă această idee exprimată de PSD, la fel de ridicolă ca moţiunea de cenzură. Cum să amâni alegerile? Şi aşa s-a prelungit mandatul aleşilor locali, alegerile au fost o dată amânate. Data de 27 septembrie este convenită de comun acord între toţi liderii politici şi data alegerilor nu a fost fixată prin hotărâre de guvern, ci a fost fixată prin lege, în Parlament, care a fost adoptată cred că aproape în unanimitate. Deja campania este în curs, deja formaţiunile politice şi-au prezentat candidaţii, candidaţii sunt în competiţie electorală, cetăţenii sunt informaţi despre aceşti candidaţi, îşi formează opţiunile şi este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi", a declarat Orban duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

Ludovic Orban: „Sigur că le este frică pesediştilor de alegeri”

Ludovic Orban este de părere că această idee de a amâna alegerile locale 2020 vine doar din frica PDS-ului că va pierde puterea. „Sigur că le este frică pesediştilor de alegeri, în ultima vreme le-a fost foarte frică de alegeri şi e normal să le fie frică de alegeri, pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD", a mai spus premierul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net