Scaun de plastic în locul căruciorului pentru transportul pacienţilor, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova

Ultima actualizare:

    În căruciorul uzat este pus un scaun de plastic cu picioarele tăiate FOTO Facebook / Giuliano Nicolae
În căruciorul uzat este pus un scaun de plastic cu picioarele tăiate FOTO Facebook / Giuliano Nicolae

Pacienții care ajung la Secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Craiova și nu pot merge pe picioare sunt trasportați cu un cărucior cu rotile improvizat. Un scaun din plastic, ale cărui picioare sunt tăiate, este pus peste căruciorul cu rotile rupt, pentru ca acesta să devină funcțional.

Un cetăţean din Craiova a fotografiat un scaun cu rotile rupt care a devenit funcţional după ce i s-a ataşat un scaun din plastic cu picioarele tăiate. Nu este prima dată când infirmierii şi brancardierii de la cel mai mare spital de urgenţă din Oltenia recurg la astfel de improvizaţii pentru a-şi putea desfăşura activitatea. Fotografiile cu scaunul din plastic pus peste căruciorul cu care se transportă pacienţii au fost făcute la etajul 3 al Spitalului, la secţia de chirurgie. Imaginile au fost postate pe internet şi au atras zeci de comentarii. ”Nu ştiu dacă aţi observat dar mintea strălucită a celui care a "conceput" acest "fotoliu rulant" hybrid s-a gândit şi la probabilitatea de a-l testa pe traseu MTB dacă e sa ne uitam la profilul anvelopelor!... Nu pot să cred... E pe bune?”, au scris oamenii pe reţelele de socializare.

Au existat şi craioveni care au atras atenţia că nu este prima dată când pe holurile spitalului apar astfel de improvizaţii. ”Şi în 2014 era la fel. Oare o fi acelaşi scaun?”, a întrebat ironic o craioveancă.

Conducerea Spitalului de Urgenţă Craiova spune că la etajul 3, acolo unde s-au făcut fotografiile, se efectuează mai multe lucrări, etajul fiind în renovare. ”Ştiu că pe vremuri se făceau astfel de improvizaţii. Avem cărucioare noi, cum să le mai folosească pe astea? La acel etaj se fac lucrări de renovare. Voi verifica exact ce s-a  ntâmplat”, a declarat Eugen Georgescu, managerul Spitalului Clinic Judeţean Craiova, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Scandal monstru la Spitalul de Urgență din Craiova. Medicul Mugur Riza, acuzat că și-a bătut colegii

Spitalul Regional Craiova: 807 paturi şi 19 săli de operaţii

image
image
image
image
image
image
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net