Salonul Auto București & Accesorii 2021 s-a deschis joi la Romexpo

Ultima actualizare:

    Salonul Auto București & Accesorii 2021 va găzdui pe 15 octombrie și o bursă a locurilor de muncă în domeniuFoto: sab.ro
Salonul Auto București & Accesorii 2021 va găzdui pe 15 octombrie și o bursă a locurilor de muncă în domeniuFoto: sab.ro

Salonul Auto București & Accesorii 2021, cel mai important eveniment auto al anului, s-a deschis joi la Romexpo în Pavilionul B2, cât și în zona exterioară adiacentă pe o suprafață totală de peste 25.000 mp. Manifestarea se închide pe 17 octombrie iar un bilet costă 40 de lei

La Salonul Auto București & Accesorii 2021 sunt prezentate o parte din noutățile sezonului 2021 – 2022 aparținând brandurilor: BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota, Tesla. 

Pasionații de mașini sport care ascund sub capotă mulți cai putere vor găsi în standul Racebox un monopost de formula 1, două monosposturi pentru curse de anduranță și peste 12 modele de mașini unicat. Acestea  însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro. Printre modelele expuse aici se numără: Lamborghini Huracan Performante - 1016industries 850 HP VFEngineering, Lamborghini Aventador SVJ Ferrari 488 Pista, Porsche 992 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 991 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 996 Turbo Widebody GT2 Spec, BMW M5 F90, 1000HP AMG E63s, cel mai modificat AMG GTR din lume de 900 HP, McLaren 570GT 1016 industries Formula 1, Radical SR3 x 2. 

În standul Autovision vor fi expuse modelele: TESLA Model 3, TESLA Model Y, Toyota Hilux Double Cab, Toyota Hilux Extended Cab, Toyota Land Cruiser 300, Suzuky Jimny, Suzuki Jimny șenilat. 

În zona exterioară vor fi expuse vehicule comerciale și rulate aparținând brandurilor: Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Land Rover, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Skoda, Volkswagen. 

Pasionatii de a ATV-uri, motociclete și biciclete electrice au ocazia să descopere gama de produse KTM, Husqvarna, Gasgas, CF Moto, Fantic (biciclete electrice) expuse în cadrul standului ATH Moto.  

În cadrul Salonului Auto București & Accesorii va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Oldtimer Studio și Retromobil. 

Evenimente la Salonul Auto București & Accesorii 2021 

În premieră vor fi prezente cele mai importante companii din domeniul ecbipamentelor pentru spălătorii auto, pieselor și accesoriilor auto, ce vor expune cele mai noi tehnologii. Ța sfârșit de săptămână vor fi curse și prezentări de karturi electrice, mașini electrice, show-uri de drift, demonstrații de conducere defensivă. În cel de-al doilea weekend al evenimentului se va desfășura Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2021, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. La festival va fi amplasată în perioada 9-10 Octombrie o unitate mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină a Municipiului București. Aici, vizitatorii pot dona sânge sau se pot informa despre avantajele și necesitatea acestei activități care poate salva vieți, sau fără de care se pot pierde cu ușurință vieți . În zona exterioră a Salonului Auto București & Accesorii va fi organizată o zonă dedicată de street food în cadrul căreia vor fi prezente cele mai cunoscute van-uri și artizani de street food. 

Bursa locurilor de muncă la Salonul Auto București  

Pe 15 octombrie, în parteneriat cu asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere, se organizează la târg cea de-a II-a ediție a evenimentului Bursa Locurilor de Muncă SAB - Ziua Carierei.  

Ce trebuie să știi despre Salonul Auto București și Accesorii 

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislației în vigoare. Mai multe detalii pe www.sab.ro. Programul târgului este 11- 16 octombrie, între orele 10.00 – 20.00 și 17 octombrie, între orele 10.00 – 18.00. 

Citiți și

Salonul Auto București & Accesorii 2019 se deschide joi la Romexpo

Începe Salonul Auto București. Care sunt noutățile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net