Salonul Auto București & Accesorii 2019 se deschide joi la Romexpo

salonul_auto_bucuresti_1.png

Salonul Auto București este cea mai importantă manifestare din România dedicată acestui domeniu
Salonul Auto București 2019 aduce la Romexpo crema acestui industrii
Foto: masini.ro
Citeste tot despre: 

Salonul Auto București & Accesorii 2019 este evenimentul principal în industria auto din România. Ediția din acest an are loc în perioada 10 - 20 octombrie la Romexpo iar vizitatorii vor putea admira mașini ca în filme și ultimele noutăți din această lume fascinantă

Ce putem vedea la târg? Autoturisme de oraş şi de teren; autovehicule utilitare uşoare și grele; autoturisme clasice, vehicule hibride, motociclete, scutere, biciclete, componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto; echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto. De asemenea vor fi organizate concursuri, work-shop-uri și lansări ale ultimelor tehnologii. Pentru specialiștii de la drumuri vor fi prezentate ultimele noutăți în materie de mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic. Vor fi prezente cu standuri principalele societăţi de leasing, societăţi de asigurare și cele care furnizează servicii adiacente

salonul_auto_bucuresti_2.jpg

Biletele la SAB costă 40 de lei de persoană
Biletele la Salonul Auto București 2019 costă 40 de lei de persoană

Programul Salonului Auto București 2019

Programul de vizitare este: joi 10 octombrie între orele 12.00-20.00 iar de vineri, 11 octombrie și până sâmbătă, 19 octombrie între orele 10.00–20.00. În sfârșit, în ultima zi, duminică, 20 octombrie 2019, târgul este deschis între orele 10.00–18.00. Biletul de intrare costă 40 de lei de persoană iar copiii cu vârsta până în 7 ani și persoanele cu dizabilitati (în baza certificatului valabil) beneficiază de acces gratuit.

 

Citiți și

 

Salonul auto Bucureşti, pustiu din cauza ploii

 

Salonul Auto Bucureşti se deschide, astăzi, la Romaero

Loading...

Citește și

  • Îmbrăcat la patru ace, în costum gri, pantofi din piele de crocodil, tot gri, cămaşă cu monogramă şi purtând la mână un ceas cu mult gust. Aşa a intrat Ion Ţiriac azi pe poarta Romaero Băneasa la volanul uneia dintre maşinile sale de colecţie, un Cadillac Seria 62 din 1952.

  • Mașini de ultimă generație, bolizi de circuit sau vehicule electrice, tot ce înseamnă automobilism în România ajunge în acest weekend în Capitală. Între 4 și 12 noiembrie, în pavilionul central de la Romexpo se va desfășura a XV-a ediție a Salonului Auto București și Accesorii.