O tânără de 21 de ani, mamă a doi copii, a murit după cezariană! A pățit ca Andreea Bălan

Ultima actualizare:

    Copilul este susținut în viață de aparatefoto: captura Facebook
Copilul este susținut în viață de aparatefoto: captura Facebook

O nouă tragedie a avut loc zilele trecute în Gorj! O tânără de 21 de ani a mers la spitalul din Târgu Cărbunești la ultimul control îniante de a naște, fiind gravidă în 9 luni, iar medicul care îi urmărise sarcina a decis să o bage în operație. A născut prin cezariană un băiețel sănătos, dar la nici două ore de la procedură, fetei i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio respirator. A fost resuscitată mai bine de o oră, dar degeaba

UPDATE

Directorul Spitalului Târgu-Cărbunești, dr.Târziu, a precizat că va demara o anchetă internă pentru a vedea dacă acuzațiile lui Alexandru Gheorghe Dorian se confirmă sau nu. Acesta a menționat că pacienta a făcut tromboembolism pulmonar, ca și Andreea Bălan, diagnostic care,în cazul tinerei din Țicleni, a fost fatal pentru tânăra mamă, scrie gorjeanul.ro.

Alexandra Ionela Corbescu de 21 de ani din Țicleni a murit miercuri seara la ora 22.00 la Spitalul nr.1 din Craiova, unde fusese adusă cu o ambulanță după ce a suferit o operație de cezariană în cursul zilei de ieri la Spitalul Târgu-Cărbunești. Pacienta a fost operată de doctorița Mădălina Roibu, care i-a urmărit sarcina, și de dr.Cătălin Tănase. După ce a adus pe lume un băiețel sănătos cu o greutate de 3200 de g, la o oră după cezariană a intrat în stop cardio respirator

--------

Văzând că nu o pot salva, după ce au stabilizat-o, medicii din Gorj au trimis-o la Craiova, acolo unde după câteva ore a decedat. Familia dă vina pe medicii din Cărbunești. 

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de reprezentanţi ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, cu privire la faptul că o tânără, de 21 de ani, din orașul Țicleni, judeţul Gorj, internată la această unitate spitalicească, ar fi decedat miercuri seara. Din pacate, tanara Alexandra Corbescu, 21 de ani, din Ticleni, mai avea acasa un copil in varsta de 4 ani, acum nou nascutul si baietelul ramanand orfani. Familia acuza medicii de malpraxis. Directorul Spitalului Târgu-Cărbunești spune că va demara o anchetă internă, pentru a vedea dacă acuzațiile lui Alexandru Gheorghe Dorian se confirmă sau nu. Acesta a menționat că pacienta a făcut tromboembolism pulmonar, ca și Andreea Bălan, diagnostic care,în cazul tinerei din Țicleni, a fost fatal pentru tânăra mamă.

A născut prin cezariană dar a murit în scurt timp
A născut prin cezariană dar a murit în scurt timp

Potrivit IPJ Gorj, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tinerei la data de 16 octombrie, i-a fost efectuată o intervenție chirurgicală, la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde a născut un băiețel. La scurt timp, tânăra a suferit modificări ale stării de sănătate, fiind transportată, cu o ambulanță, la spitalul din municipiul Craiova, unde a decedat. S-a luat măsura transportării cadavrului la IML Craiova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. "În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Gorj.

Familia îi acuză pe medici de malpraxis

"Vom face plângere pentru malpraxis. Operația de cezariană, a doua, dacă era cu risc nu trebuiau să o facă la Cărbunești. Și-au bătut joc de viața ei, nu i-au făcut nimic după ce ea a intrat în comă, iar de trimiterea ei la alt spital nici vorbă. Au lăsat doi copii fără mamă și o familie îndurerată peste poate”, a spus Alexandru Gheorghe Dorian, iubitul fetei.

Bărbatul a cerut astăzi la spitalul din Craiova să îi facă autopsie soției pentru a cunoaște cu exactitate cauzele decesului, acesta obținând doar răspunsuri de genul ,,nu știu ,, ,,o să vă spună doctorul mai târziu,, și de la personalul medical al unității spitalicești din Craiova.

Doctorii Roibu și Tănase au mai fost acuzați de malpraxis, de data acea pentru un bebeluș mort, dar în 2015 magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu i-au respins cererea mamei reclamante, potrivit gorjeanul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
persoana cu handicap in carucior jpeg
card bonuri de masa  jpeg
aeronava tarom shutterstock jpg
440937024 1195680698269689 2065313262416132005 n jpg
rosii tomate istock jpg
omida jpg
tristete jpg
valentin olariu Tatal lui Sebi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net