O primăriță din Bihor și soțul ei, cercetați pentru tentativă de omor, după ce au atacat violent un fost procuror

Ultima actualizare:

    Primarul Livia Bârlău a spus inițial că ea și soțul ei nu au nimic de-a face cu rănirea gravă a fostului procurorFoto: Facebook/Livia Barlau/antena3.ro
Primarul Livia Bârlău a spus inițial că ea și soțul ei nu au nimic de-a face cu rănirea gravă a fostului procurorFoto: Facebook/Livia Barlau/antena3.ro

Primăriţa comunei bihorene Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre, au fost ridicaţi, miercuri, şi conduşi în fața instanței pentru că ar fi bătut și desfigurat un fost procuror. Atacul s-a petrecut în septembrie, în magazinul pe care familia Bârlău îl deține iar victima a fost lovită cu un clește de tăiat lanțuri.

Ancheta poliției a început după o plângere a fostului procuror Ioan Bodogai, care a fost avut nevoie de 100 de zile de spitalizare după bătaia încasată de la cei doi soți Bârlău.  

Cum a ajuns victima, din prieten de familie, dușmanul nr 1 al atacatorilor 

Primarul Livia Bârlău și soțul ei au fost apropiați de fostul procuror dar totul s-a schimbat după ce edilul i-ar fi promis un post în primărie şi nu s-ar fi ţinut de cuvânt scrie ebihoreanul.ro. Se pare că cei doi soți îl bănuiau pe Bodogai că din răzbunare devenise dușmanul lor nr 1. Astfel, fostul procuror i-ar fi învățat pe consilierii din opoziție să scrie cereri de informaţii publice, ca să afle despre activitatea primăriei. Mai mult, se pare că l-a reclamat pe Petre Bârlău la Direcţia Antifraudă pe motiv că acesta cumpără şi revinde tractoare pe internet fără a plăti taxe. 

Cum s-au răzbunat soții Bârlău pe procurorul reclamangiu 

Pe 29 septembrie, primarul Livia Bârlău și soțul ei l-ar fi bătut pe fostul procuror Ioan Bodogai, după ce l-au atras într-un magazin de materiale de construcţii care le aparținea. Bodogai ar fi fost lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri. În urma atacului, bărbatul a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, potrivit sursei citate. Cei doi soți nu au recunoscut acuzațiile inițial, susținând chiar că erau plecați din localitate. În cele din urmă, după interogatorii, prima care a recunoscut atacul a fost primărița Livia Bârlău dar aceasta a motivat că ea și soțul ei au acționat în legitimă apărare. Pentru fapta comisă, soții sunt acuzați de tentativă de omor și au fost reținuți.

Citiți și

Măcel cu pistoale și săbii. Fiul unui procuror a fost împușcat

Primarul acuzat că a violat o fată de 12 ani cere testul ADN. Robert Ștefan s-a autosuspendat din PNL

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net