Primarul acuzat că a violat o fată de 12 ani cere testul ADN. Robert Ștefan s-a autosuspendat din PNL

robert-stefan.jpg

Robert Ștefan
Robert Ștefan este bănuit că ar fi violat o fată de 12 ani
Foto: Pro TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Primarul din Ştefăneştii de Jos, cercetat într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, anunţă că s-a autosuspendat din PNL şi că a cerut un test poligraf şi un test ADN.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, cercetat într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani - care a dat naştere unui copil - iar apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, anunţă că s-a autosuspendat din PNL pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului, transmite News.ro.

De asemenea, Robert Ștefan afirmă că a solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se ”speculează” despre el în spaţiul public, adăugând că ”justiţia nu ar trebui să se facă la televizor”.

”Pe fondul informaţiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spaţiul public, deşi mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid şi să renunţ la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal până la clarificarea situaţiei. Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu”, a scris pe Facebook primarul.

Robert Ștefan: ”Sunt convins că se va face dreptate”

Robert Ștefan îşi exprimă încrederea că îşi va demonstra nevinovăţia.

”Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf şi un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spaţiul public. Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiţia nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistraţii să îşi facă treaba, fără presiuni de acest fel”, scrie Robert Ştefan.

El precizează că dosarul este în desfăşurare şi nu poate comenta mai multe, întrucât aşteaptă finalizarea lui.

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate o zi mai târziu.

”Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea.

Citește și:

Primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut după ce ar fi violat o copilă de 12 ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5