Nu s-au învățat minte! A crescut numărul victimelor spirtului

Ultima actualizare:

    Spirtul medicinal contrafăcut a luat mai multe viețiFoto: captură BZI.ro
Spirtul medicinal contrafăcut a luat mai multe viețiFoto: captură BZI.ro

Numărul victimelor spirtului Sante Med, preparat de câțiva cetățeni străini în Ilfov și distribuit în mai multe localități din Iași, a crescut. Alte trei cadavre au fost dezgropate pentru ca anchetatorii să verifice dacă și persoanele respective au murit din aceelași cauze.

Până în acest moment, 17 persoane, printre care 12 ieșeni, au murit din cauză că au consumat spirt contrafăcut Sante Med. Anchetatorii au decis să extindă ancheta după ce la Sibiu au murit doi bărbați din aceeași cauză, scrie BZI.

La Plugari, alți trei morți au fost scoși din mormânt pentru necropsie. Medicii legiști au ridicat probe pentru a stabili dacă decesele celor trei au legătură cu metanolul, substanța toxică găsită în spirtul SANTE MED, cel care a fost contrafăcut de trei arabi. La Iași, 15 persoane au decedat după ce au consumat spirt contrafăcut, iar la Sibiu au fost două.

Totul a început după ce Dawoud Abdel Nabi Ali, Ahmed Fuad și fiul unuia dintre cei doi au pus la cale afacerea ilegală. Odată cu începerea pandemiei, cei trei s-au gândit să facă bani rapid și simplu. Ambii aveau standuri în „Dragonul Roșu”, iar de acolo spirtul ucigaș a fost distribuit în multe zone din țară.

După primele decese, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au reușit să dea de cei care au ucis cu sau fără voie. Printre ei se află tatăl și fratele lui Hamude, un oarticipant la emisiunea Puterea Dragostei de la Canal D.

Citește și:

Fratele lui Hamude de la ”Puterea Dragostei” ar fi în spatele afacerii cu spirt contrafăcut. „Nu te spăla, că faci mai rău!”

Tatăl lui Hamude de la Puterea Dragostei, arestat în dosarul spirtului contrafăcut de la Iași

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net