Mărturisirile iubitei olandezului care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani: «Era un bărbat şarmant»

Ultima actualizare:

    Joop Visscher era căsătorit şi avea o fetiţăFoto: arhivă personală
Joop Visscher era căsătorit şi avea o fetiţăFoto: arhivă personală

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre olandezul, care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița. Fosta iubită a ucigașului Adrianei spune că bărbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie în ţara sa. Luni, bărbatul s-ar fi sinucis după ce a intrat cu maşina într-un TIR. Autoritățile române ar fi fost informate de autoritățile olandeze despre acest incident.

Cetățeanul olandez s-ar numi Joop Visscher. După crima oribilă pe care a comis-o, acesta a fugit din România şi s-a sinucis în Olanda.

"Este un individ bolnav. Pedofilia este o boală, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în România la vânătoare”, au spus anchetatorii, ipoteză susţinută şi de fosta lui iubită.

Femeia a povestit că a fost cerută în căsătorie de acesta după doar cinci luni de relație și tot atunci i-a povestit tot trecutul lui. Era un bărbat șarmant, așa îl descrie fosta lui iubită. 

"Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a precizat ea. 

Se pare că olandezul lucra în IT și venea foarte des în România. 

Joop Visscher a fost de patru ori în România în ultimii ani

Joop Visscher a venit în România de patru ori până acum, începând cu anul 2016. Jurnaliștii de la Capital.ro au verificat toate rețelele de social media pentru a afla indicii relevante despre viața adevăratului ucigaș. Olandezul era căsătorit și avea o fetiță mulatră, pe nume Joanne, cu care a postat zeci de fotografii pe Flickr, încă de când aceasta era bebeluș.

Pe profilul lui de Linkedin este specificat că Joop Visscher a studiat Istorie, Biologie și Economie între anii 1990 -1992, iar în perioada 2001-2002, Psihologie la Universitatea Open, unde cursurile erau mai mult online.Ca activitate profesională, olandezul profesa în IT, având aproximativ 15 tipuri de certificate în domeniu, o parte dintre ele fiind de Microsoft.Îmainte să se sinucidă, Joop Visscher lucra în Amsterdam la UWV (Agenția de Asigurări a Angajatilor), care este o autoritate administrativă autonomă, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Sociale și Ocupării Forței de Muncă. Pedofilul era angajat ca „Solutions Architect”, după ce în trecut ocupase funcția de „Senior Sharepoint Developer” în cadrul aceleiași instituții. 

Citeşte şi:

Imagini cu maşina folosită de olandezul care a răpit-o şi ucis-o pe fetiţa de 11 ani

Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița avea antecedente în țara natală!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net