Legătura dintre amenințările de la Bruxelles și București

Ultima actualizare:
Doi dintre Dj au mai fost în România
Doi dintre Dj au mai fost în România

Amenințările teroriste de la Bruxelles (Belgia) mută un eveniment în București. Organizatorii unui spectacol de muzică electronică ce trebuia să aibă loc vineri (5 decembrie) au decis, în ultimul moment, să mute show-ul în România. Motivul principal este alerta care s-a declanșat sâmbătă (21 noiembrie) în capitala belgiană.

Vineri (5 decembrie), Bruxelles urma să fie gazda unui eveniment dance, care marca totodată și lansarea brandului Undercolor. Însă, din cauza amenințărilor teroriste din ultimele zile, autoritățile belgiene au ridicat alerta la nivelul 4 (codul de alertă teroristă maximă n.r), sâmbătă (21 noiembrie). Totodată, forțele de ordine belgiene îl caută pe teroristul Salah Abdeslam, care ar fi fost implicat în atentatele de la Paris din 13 noiembrie, soldate cu 132 de morți.

Așadar, organizatorii evenimentului care trebuia să aibă loc în capitala belgiană au decis să mute spectacolul în Europa de Est, zona considerată cea mai sigură de pe continent, în această perioadă critică. București a mai găzduit spectacole de muzică electronică, așa că relocarea evenimentului s-a făcut destul de repede. Iubitorii acestui gen de muzică vor avea ocazia să îi asculte live pe unii dintre cei mai cunoscuți Dj din lume, vineri (5 decembrie), la Arenele Romane. Evenimentul Undercolor îi va aduce pe scenă pe Sébastien Léger, Umek și Mark Fanciulli.

„Bineînţeles că siguranţa publicului este motivul care ne-a determinat să mutăm evenimentul într-o ţară sigură. Pe lângă măsurile de securitate, am ales şi un spaţiu care corespunde normelor de siguranţă europene. Arenele Romane din Bucureşti este locaţia pe care am considerat-o printre cele mai sigure pentru lansarea conceptului european Undercolor, un eveniment bazat pe o producţie ce va colora o noapte underground într-o ambianţă inedită cu decoruri UV (decoruri 3D n.r) ce vor acoperi locaţia în întregime, animaţie UV şi mapping show (imagini și animații 3D n.r)”, a declarat organizatorul evenimentului, într-un comunicat de presă.

Cine sunt artiștii care vor urca pe scena de la Arenele Romane


    Doi dintre Dj au mai fost în RomâniaFoto: Arhiva personală
Doi dintre Dj au mai fost în RomâniaFoto: Arhiva personală

Umek este un Dj și producător din Slovenia. Este clasat pe locul 2 pentru stilul techno și tech house, după Richie Hawtin. El a mai fost în Capitală în anul 2012, în cadrul evenimentului Minstry of Sound. Sébastien Léger este un Dj și un producător francez. Cea mai recentă apariție în România a avut-o în anul 2013, în cadrul evenimentului White Sensation de la Romexpo.

Mark Fanciulli va veni pentru prima oară la noi în țară. El este un Dj și producător din Marea Britanie, care a avut un impact major în zona de clubbing. Biletele au fost puse în vânzare marți (24 noiembrie), cu zece zile înaintea evenimentului. Prețurile variază între 45 și 80 de lei, potrivit site-ului oficial Undercolor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net