Detaliu şocant despre mama sinucigaşă! Abia acum s-a aflat asta despre ea

Ultima actualizare:

    Ea este Alexandra Braunstein, mama sinucigașă
Ea este Alexandra Braunstein, mama sinucigașă

Gestul femeii de 30 de ani care s-a aruncat în faţa trenului cu copiii în braţe a şocat o ţară întreagă, dar în special pe apropiaţii ei. Tânăra suferea de depresie şi fusese internată de două ori la Spitalul de Psihiatrie, unitate sanitară unde s-a deschis o anchetă. În prezent ea nu urma niciun tratament, dar se pare că boala ei era o problemă veche cu care se confrunta. Mama Alexandrei Braunstein a făcut mărturisiri halucinante despre problema ei de sănătate.

A patra sarcină i-a pus capac. Alexandra Braunstein, femeia de 30 de ani, care şi-a pus capăt zilelor sărind în faţa trenului cu cei trei copii, nu a suportat ideea de a mai avea un prunc, aşa că pe fondul depresiei de care suferea s-a sinucis şi a curmat viaţa şi celor mici. Mama femeii este distrusă după ce a aflat de gestul fiicei ei şi plânce neîncetat implorând ca acesta să fie doar un vis urât. Cu vocea tremurândă şi abia ţinându-se pe picioare, bătrâna a făcut mărturisiri absolut halucinante reporterilor Observator, cărora le-a spus că fiica ei era bolnavă din şcoala generală.


    Mama femeii sinucigaşe a povestit că Alexandra avea grave probleme din şcoala generală foto: captură Antena 1
Mama femeii sinucigaşe a povestit că Alexandra avea grave probleme din şcoala generală foto: captură Antena 1

"A făcut depresie când era în clasa a 8-a. Atunci am mers cu ea la doctor şi îi luam tartament din Buftea. Nu a vrut niciodată să ia medicamentele", a povestit mama Alexandrei la Antena 1. 

Tot ce se ştia despre femei este că fusese internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de două ori, dar că în prezent, ea nu se afla sub tratament medicamentos. La unitate sanitară s-a deschis o anchetă tocmai pentru a afla cum a fost îngrijită pacienta care şi-a luat viaţa joi pe calea ferată.

Mecanicul va merge la consiliere psihologică 

La fel de şocat de ceea ce s-a întâmplat este şi Nicuşor Dragnea, mecanicul care a văzut cum femeia a sărit în faţa locomotivei cu cei trei copii. Pe numele lui s-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar bărbatul va avea nevoie de ajutor specializat pentru a trece peste acest moment. El va merge la consiliere psihologică.


    Mecanicul este audiat de autorităţi în acest cazfoto: captură Antena 1
Mecanicul este audiat de autorităţi în acest cazfoto: captură Antena 1

"Îmi pare rău că nu am putut să-i evit. Copilaşii nu aveau nicio vină. Trebuia să fie la joacă, nu unde sunt acum", a spus Nicuşor Dragnea, printre lacrimi, la Antena 1. Mecanicul a adăugat că garnitura circula cu 80 de km la oră în momentul impactului. 

În prezent, mama tinerei şi soţul acesteia sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. În biletul de adio găsit la faţa locului în care o femeie şi cele trei fetiţe ale ai au murit, călcate de tren, era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”, cuvinte scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani, potrivit unor surse judiciare.

Joi, în jurul orei 09:20 trenul IR 1983 Bucureşti – Constanţa a lovit în zona Pasărea un grup de patru persoane. Este vorba despre o mamă şi cele trei fiice ale ei, de trei, opt şi, respectiv, 10 ani.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net