Femeia sinucigașă avea motive să trăiască. Fiicele îi semănau perfect

Ultima actualizare:

    Cele două fiice mai măricele ale Alexandrei îi semănu foarte bine la chipfoto: Observator
Cele două fiice mai măricele ale Alexandrei îi semănu foarte bine la chipfoto: Observator

Alexandra Braunstein avea motive să trăiască. Fiicele sale îi semănau extrem de bine și le putea vedea crescând și transformându-se în niște domnișoare de care putea fi mândră. Femeia sinucigașă care și-a luat în brațe cele trei fiice de doi, cinci și doisprezece ani, apare într-o poză alături de cele două fete mai măricele, iar asemănarea este vizibilă.

Alexandra Braunstein, femeia de 30 de ani, însărcinată în cinci luni, care și-a privit cele trei fiice în ochi după care le-a condamnat la moarte alături de ea, avea motive pentru care să fie mândră. Cele două fiice ale sale mai măricele îi semănau foarte bine la chip, cu toate că aveau o vârstă fragedă. Cu timpul le putea vedea crescând și transformându-se treptat în niște domnișoare mari, de nădejde.

Fotografia în care apare alături de cele două fiice și de alți membrii ai familiei sale arată faptul că Alexandra era nefericită, chipul ei fiind umbrit de gânduri și necazuri care și-au pus amprenta asupra ei. Cu toate acestea, sursa dorinței de a trăi se afla chiar în fața ei, în cele două micuțe care puteau copilări, puteau crește și se puteau realiza. Cea de-a treia copilă, cea în vârstă de doi anișori pe care mama a luat-o după ea, nu apare în fotografie, însă, cu siguranță, și ea semăna la fel de bine cu mama sa.

Familia Alexandrei a mers deja la IML să ridice trupurile neînsuflețite pentru a le pregăti de ceremonia de înmormântare. Tatăl fetițelor încă nu își poate explica de ce a recurs la acest gest fără recurs și, mai ales, de ce a luat și copii cu ea. Femeia sinucigașă purta în pântece cel de-al patrulea copil, însă nici nu se gândea să îl aducă pe lume. Alexandra intenționa să avorteze.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net