De ce jucătorii adevărați preferă Live-ul și unde ne recomandă specialiștii să jucăm

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu siguranță, experiența pariurilor sau a cazinoului live fac deliciul jucătorilor adevărați. Adrenalina este la maxim, tensiunea atinge cotele cele mai înalte. Jocul capătă alte dimensiuni.

Am discutat cu specialiștii în domeniu pentru a afla mai multe despre jocurile de noroc online live și despre care este cea mai bună variantă pe care putem să o abordăm când vine vorba despre pariurile sportive sau jocul în cazino live.

Tudor Popa, una dintre vocile cele mai autorizate în domeniu, fondator al Grupului Superpont Premium, cea mai mare comunitate de pariori din România, ne-a oferit câteva indicii în acest sens.

"În mod cert are legatură cu adrenalina, cu senzațiile tari oferite de jocul în regim live. Totul se întâmplă atunci, pe moment, chiar sub ochii tăi. Cele mai multe case de pariuri online au implementat deja în oferta lor funcția de live streaming, oferind transmisiuni în direct ale celor mai importante evenimente sportive. Cum spunea mai demult o reclamă ce rula pe tv, jocul capătă altă dimensiune atunci când joci live. Și acest lucru nu se aplică doar la pariuri sportive, ci și, mai ales, la cazinoul online. Acolo deja s-a ajuns la un alt nivel, anume acela în care unele cazinouri au pe TV emisiuni dedicate. Poți juca de exemplu ruletă în fața televizorului, cu un dealer live, așezat comod în fotoliu." ne-a declarat Tudor Popa

Unde ne recomandă specialiștii să jucăm Live

Care este, totuși, cea mai bună platformă pe care te poți juca online, fie că vorbim de pariuri sportive sau de cazino? Iata o întrebare foarte bună, mai ales cunoscut fiind faptul că nu există o platformă perfectă, toate au plusurile și minusurile lor, iar oferta este din ce în ce mai diversificată.

Cu toate acestea, atât specialiștii în domeniu, cât și, mult mai important, jucătorii, au o preferință clară atunci când este vorba de pariere sau de cazino live. Și aceasta este, fără îndoială, Netbet (Licența nr. L1160651W000195). Pentru a înțelege mai bine acest aspect, l-am întrebat tot pe Tudor Popa de ce consideră că, atunci când dorim să jucăm live, prima noastră opțiune ar trebui să fie cei de la Netbet.

"Daca e să ne raportăm strict la partea de pariuri sportive la Netbet, aceștia au, de departe cea mai variată ofertă de pariere. Aici nu există niciun dubiu, au cel mai mare număr de evenimente pe care poți paria în timp real. Este una dintre cele mai variate oferte de Live pe care am văzut-o vreodată, nu doar la casele de pariuri licențiate în România. Opțiunile de pariere sunt, de asemenea, în număr foarte mare. Este principalul punct care face diferența, care îi plasează în topul preferințelor pariorilor români atunci când este vorba de live. În plus, oferă și serviciul de live streaming, astfel încât pariorii să poată urmări în timp real evenimentele pe care pariază. Șansele de câștig cresc exponențial atunci când urmărești live meciul pe care pariezi. Orice parior serios înțelege asta." ne-a declarat în continuare specialistul de la Superpont.

Același principiu se aplică însă și când vine vorba de alegerea celui mai bun cazino online Live? "Situația stă asemănător și în această zonă. Cei de la Netbet oferă jucătorilor pasionați de cazino online una dintre cele mai variate opțiuni de joc. Atât ca număr de jocuri, cât și ca popularitate a acestora. Ei bine, da, există la cazino jocuri, unele mai popualre ca altele. Iar dacă reușești să dezvolți o platformă, atât pe desktop, cât și pe mobil, care să înglobeze toate aceste jocuri sau macar cât mai multe dintre ele, atunci poți să fii sigur că jucătorii te vor alege. Netbet a înțeles foarte bine asta și acest lucru se vede cu ochiul liber. Deși personal nu sunt un jucator împătimit de cazino, nu ascund faptul că uneori îmi mai place să joc câteva runde la sloturi sau să îmi încerc norocul la ruleta online. Mai ales că, așa cum precizam mai sus, la Netbet există opțiunea de a juca live la un joc de ruletă transmis în direct la TV. Mi se pare prea tare opțiunea asta!" a concluzionat Tudor.

Rețineți însă un aspect foarte important, pe care îl repetăm de fiecare data când avem ocazia. Jocurile de noroc nu sunt și nu trebuie privite ca o metodă sigură de îmbogățire. Sunt și trebuie să rămână doar un mod plăcut de a-ți petrece timpul. Este posibil, adevărat, să poți face niște bani în plus, dar nimeni și nimic nu îți garantează asta. Dacă simți că pierzi controlul și începi să pierzi foarte mult și des la jocuri de noroc, adresează-te instituțiilor specializate și cere consiliere. Dependența se poate instala foarte ușor și este deosebit de periculoasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net