Cine este Ionuț Stroe, ministrul în chiloți? Uite ce școlit este!

Ultima actualizare:
Lui Ionuț Stroe îi stă bine și în chiloței, dar și în pantaloni
Lui Ionuț Stroe îi stă bine și în chiloței, dar și în pantaloni

Ionut Stroe, ministrul Tineretului și Sportului în Guvernul Orban, care a intrat în istorie drept „Ministrul în chiloți” are 40 de ani și spune că-i plac ținutele sportive. Chiar prea sportive am spune noi, având în vedere vestimentația mai mult decât lejeră în care a apărut, recent, la televizor: în cămașă și chiloți negri, gen boxeri. Cu tiv la piciorușe.

Ionuț Stroe s-a născut la 23 septembrie 1979 și declară pe siteul personal că libertatea este condiția esențială a fiecăruia dintre noi, fără de care nu poate exista nici fericirea, nici demnitatea, nici prosperitatea. Suntem perfect de acord, mai ales că ministrul nu se referă la libertatea vestimentară, care este, de altfel, un alt punct forte al său.

Ionuț-Marian Stroe, pe numele său întreg, a fost propunerea pentru Ministerul Sportului în Guvernul Orban. Este deputat din anul 2008, iar în trecut, el a deținut funcția de consilier municipal în Craiova, potrivit Mediafax.

Între 2012 și 2014, Ionuț Stroe a deținut funcția de vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Între 2004 și 2007 a fost directorul Direcției Județene pentru Tineret Dolj. Tot din 2004 a fost consilier municipal în Craiova, timp de patru ani.


    Lui Ionuț Stroe îi stă bine și în chiloței, dar și în pantaloni
Lui Ionuț Stroe îi stă bine și în chiloței, dar și în pantaloni

A condus Direcția de Divertisment și chiar se pricepe să ne amuze

Din anul 2007 până în 2009 Ionuț Stroe a condus Direcția de Programe Recreative și Divertisment pentru Tineret în cadrul Autorității Naționale pentru Tineret. Se pare că înclinația sa către divertisment a luat, recent, o nouă turnură și a prins noi valențe, ministrul oferindu-ne unele dintre cele mai amuzante momente pe care le-am trăit vreodată în fața televizoarelor. Omul a apărut într-o intervenție televizată îmbrăcat într-o cămașă sobră și în chiloți negri despre care a spus ulterior că ar fi fost pantaloni scurți. Dar nu l-a crezut nimeni.

Ionuț Stroe a obținut diploma de Bacalaureat în anul 1998, absolvind Colegiul Național Carol I din Craiova, profil special de matematică.

În anul 2003 a terminat Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Univerității Craiova, unde a obținut o diplomă de licență ca inginer diplomat IT&C.

În anul 2006 finalizează și masterul în cadrul aceleiași universități, cu specializare în finanțe și administrarea afacerilor. Ministrul în chiloți mai are și un certificat de absolvire al Programului de pregătire și perfecționare în domeniile relațiilor internaționale, din Ministerul Afacerilor Externe - Institutul Diplomatic Român. Liberalul este licențiat și în drept, având un master și în drepturile omului.

Ionuț Stroe, ministrul în chiloți, face parte din grupul PNL și este membru în comisia pentru cultură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net