VIDEO Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, în lenjerie intimă la televizor! Ce explicație a oferit politicianul

Ultima actualizare:
Ionuț Stroe a preferat să glumeasă pe seama situației
Ionuț Stroe a preferat să glumeasă pe seama situației

Munca de acasă este dificilă pentru fiecare dintre noi! Nici măcar miniştrii nu sunt ocoliţi de probleme, iar Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe a fost protagonistul unui moment demn de cascadorii râsului. Aflat în direct pentru a acorda un interviu video, omul politic a fost pus în faţa unui moment delicat pe care a reuşit să îl gestioneze. Ionuţ Stroe a preferat să trateze cu amuzament incidentul după ce a conştientizat că imaginile care îl au ca personaj prinicipal vor deveni virale.

Ionuţ Stroe, ministrul Sportului, a fost protagonist, fără intenţie, al unui moment umoristic în dimineaţa zilei de 24 mai. Aflat în direct, în cadrul unui interviu video, omul politic a scăpat telefonul, implicit camera de filmat, din mână, iar imaginile surprinse au dezvăluit că politicianul purta o ţinută relaxată în partea de jos. Ministrul avea o cămaşă de culoare albastră, fiind conştient că trebuie să afișeze o imagine prezentabilă la televizor, însă a decis să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi, neştiind că, din cauza unei greșeli, toți telespectatorii îi vor vedea ținuta neobișnuită. 


    Ionuț Stroe a preferat să glumeasă pe seama situației Foto Instagram Ionut Stroe
Ionuț Stroe a preferat să glumeasă pe seama situației Foto Instagram Ionut Stroe

Conștient de faptul că unii internauți ar putea fi răutăcioși și lansa comentarii nepotrivite la adresa vestimentației sale, ministrul a revenit pe pagina personală a unei rețele de socializare pentru a face haz de necaz! „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a scris Ionuț Stroe, pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net