VIDEO Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, în lenjerie intimă la televizor! Ce explicație a oferit politicianul

ionut-stroe.jpg

ionut-stroe
Ionuț Stroe a fost protagonistul unor scene care i-au amuzat pe telespectatori

Munca de acasă este dificilă pentru fiecare dintre noi! Nici măcar miniştrii nu sunt ocoliţi de probleme, iar Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe a fost protagonistul unui moment demn de cascadorii râsului. Aflat în direct pentru a acorda un interviu video, omul politic a fost pus în faţa unui moment delicat pe care a reuşit să îl gestioneze. Ionuţ Stroe a preferat să trateze cu amuzament incidentul după ce a conştientizat că imaginile care îl au ca personaj prinicipal vor deveni virale.

Ionuţ Stroe, ministrul Sportului, a fost protagonist, fără intenţie, al unui moment umoristic în dimineaţa zilei de 24 mai. Aflat în direct, în cadrul unui interviu video, omul politic a scăpat telefonul, implicit camera de filmat, din mână, iar imaginile surprinse au dezvăluit că politicianul purta o ţinută relaxată în partea de jos. Ministrul avea o cămaşă de culoare albastră, fiind conştient că trebuie să afișeze o imagine prezentabilă la televizor, însă a decis să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi, neştiind că, din cauza unei greșeli, toți telespectatorii îi vor vedea ținuta neobișnuită. 

ionut-stroe-chiloti-tv.jpg

ionut-stroe-la-tv
Ionuț Stroe a preferat să glumeasă pe seama situației
Foto Instagram Ionut Stroe

Conștient de faptul că unii internauți ar putea fi răutăcioși și lansa comentarii nepotrivite la adresa vestimentației sale, ministrul a revenit pe pagina personală a unei rețele de socializare pentru a face haz de necaz! „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a scris Ionuț Stroe, pe Instagram.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1