Casa crimelor din Şag se vinde la jumătate de preţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nimic nu o mai ţine în ţară acum pe Ana-Maria Toth, femeia care şi-a pierdut copilul şi ambii părinţi adoptivi după ce fostul concubin i-a ucis cu sânge rece. Vrea să plece în Italia, dar singura modalitate să scape de ghinion este să vândă casa blestemată, în care Ion Ciucea a comis cele trei crime.

Ana-Maria Toth a scos la vânzare casa părinţilor ei adoptivi, din comuna timişeană Şag. La 2 ianuarie, în timp ce ea muncea în străinătate, aici aveau să fie găsite moarte cele mai dragi fiinţe: copilul de numai şapte ani, dar şi ambii părinţi.

Crimele care au îngrozit întreaga comunitate au fost comise de concubinul femeii, ca o răzbunare pentru că aceasta nu a venit acasă de sărbători.

Ana-Maria Toth şi-a revenit cu greu din şoc. Acum ar vrea să plece în Italia, la părinţii naturali, şi să înceapă o nouă viaţă. Înainte de asta, femeia mai are de rezolvat o problemă - să vândă casa blestemată, în care fostul ei concubin a comis odioasele crime.

Masacrul afectează însă şi preţul de vânzare al casei, spun reprezentanţii agenţiilor imobiliare. "Vând casă în Şag, 12 km de Timişoara, în roşu, jumătate din duplex, sufragerie, bucătărie, trei dormitoare la etaj, două băi. Suprafaţa totală - 500 mp. Preţ - 40.000 € negociabil", sună anunţul postat de Ana-Maria Toth la mica publicitate.

simeon stalpnicul png

Agenţii imobiliari spun că locuinţa ar valora mult mai mult, dacă nu ar fi fost locul în care a avut loc masacrul.

„Casa despre care vorbim ar putea ajunge până la 70.000 €. Preţul este scăzut din cauza istoriei care marchează acel teritoriu", a explicat Otilia Langur, agent imobiliar. Vecinii spun că nu ştiu ca vreun cumpărător să se fi anunţat până acum.

Iubitul i-a măcelărit familia

2 ianuarie 2012. Început de an dureros pentru Ana Maria Toth. Femeia aflată în Italia a fost anunţată că iubitul ei i-a ucis copilul de 7 ani şi părinţii adoptivi.

Apoi, Ion Ciucea s-a spânzurat de grinda casei, nu înainte de a-i trimite femeii un SMS prin care o anunţa de comiterea masacrului.

simeon stalpnicul png

Ana Maria nu luat în serios SMS-urile crezând că iubitul glumeşte şi vrea doar să-i capteze atenţia, supărat că nu a venit în ţară de sărbători.

Criminalul a lăsat chiar şi un bilet de adio în care şi-a motivat gestul: gelozia şi disperarea că femeia care lucra în Italia, l-ar fi înşelat.

Bărbatul a vrut să o pedepsească, să-i distrugă ce avea mai scump pe lume. El îşi plănuise faptele monstruoase, încă de la începutul lunii decembrie 2011.

Mama copilului ucis de tatăl său la Şag a leşinat la priveghiul familiei

Victimele tragediei de la Şag au fost conduse pe ultimul drum

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net