Victimele tragediei de la Şag au fost conduse pe ultimul drum

Ultima actualizare:

    Ana-Maria şi-a  plâns minute în şir  fiul şi părinţii
Ana-Maria şi-a plâns minute în şir fiul şi părinţii

Durere şi lacrimi în comuna timişeană Şag, unde Ana-Maria Toth şi-a înmormântat copilul de numai şapte ani şi ambii părinţi.

Micuţul Rafi a fost dus pe ultimul drum de mamă, mătuşi, străbunici, dar şi de întreaga comună. Ceremonia funerală a durat numai 30 de minute, conform tradiţiei catolice, religia sub care a fost crescută Ana-Maria Toth.

Vecinii spun că femeia a asistat la înmormântarea copilului său sub efectul calmantelor.

Asta, după şocul pe care l-a suferit când a ajuns în ţară şi şi-a văzut copilul şi ambii părinţi adoptivi trecuţi în nefiinţă. Miercuri seara, după ce şi-a făcut curaj să meargă la capela unde erau despuse sicriele fiului ei şi ale părinţilor adoptivi, Ana-Maria nu a mai rezistat şi a leşinat. Femeia răpusă de durere a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Ieri, pe parcursul ceremoniei, mama îndurerată a stat alături de coşciugul fiului ei, pe care l-a îmbrăţişat, de câte ori a avut ocazia. „Mă doare prea tare", i-a mărturisit aceasta mătuşii ei. Conform apropiaţilor, Ana-Maria Toth va părăsi ţara şi se va întoarce în Italia la părinţii săi naturali, întrucât nu o mai reţine nimic în comuna Şag.

«Mi-am ucis băiatul că nu avea viitor»

Ion Ciucia, criminalul de la Şag care şi-a ucis copilul şi socrii a lăsat o scrisoare de adio. Cele trei crime comise de sinucigaşul de la Şag au fost un motiv de răzbunare a lui Ion Ciucia, pe concubina sa, Ana-Maria Toth care îl înşelase.

El a explicat că a ajuns în această situaţie pentru că iubita lui a plecat în Italia cu un alt bărbat şi pentru a scăpa de chin a vrut să se sinucidă, dar şi-a dat seama că nu ar pedepsi-o suficient pe concubina sa. „O să-i distrug tot ce are mai scump pe lume, nu o să îi fac ei rău personal", a mai scris Ion Ciucia în scrisoare.

În seara de 31 decembrie, tânărul a mai scris o scrisoare în care explică şi de ce a hotărât să îşi ucidă copilul bolnav de autism .„Nimeni, în afară de mine, nu a fost mulţumit de acest copil. Am decis să îl omor pentru că nu are nici un viitor", a explicat criminalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net