BMW-ul împins de tramvai pe șine era scos la vânzare

Ultima actualizare:

    Șoferul BMW-ului a coborât din mașină și i-a cerut socoteală vatmanului Foto:adevarul.ro
Șoferul BMW-ului a coborât din mașină și i-a cerut socoteală vatmanului Foto:adevarul.ro

Proprietarul BMW-ului lovit intenționat de un vatman, pentru că nu elibera linia de tramvai, deși semaforul era verde, avea bolidul pus în vânzare înainte de incident. Pe un site de speciliate, bărbatul cerea pe autoturism suma de 17.900 de euro.

Nu a mai apucat să-și vândă BMW-ul, așa cum intenționa, pentru că în urmă cu câteva zile a fost implicat într-un incident în traficul din Capitală și s-a ales cu spatele mașinii ”șifonat”. Mark Simion, proprietarul bolidului, îl scosese la vânzare pe piața auto la sfârșitul lunii decembrie, puțin înainte de sărbători. După cum scrie în anunț, avea de gând să-și cumpere un alt autoturism.

Anunțul postat de proprietarul BMW-ului pe un site de profil Foto:spynews.ro
Anunțul postat de proprietarul BMW-ului pe un site de profil Foto:spynews.ro

”BMW 520 Luxury 184 cai, 4 butoane, an curat 2014! Adaptive cruise control (păstrează distanţa şi ajustează viteza pe autostradă faţă de maşina din față), încălzire în scaune. Maşină personală, nefumător! Ţin să precizez că maşina este întreţinută obsesiv!!! Şi nu mă grăbesc să o dau, deoarece arată şi merge ireproşabil! Motivul vânzării: vreau să-mi iau ceva mai nou”. Suma specificată în anunț este de 17.900 de euro.

Vatmanul are dosar penal pentru distrugere

Vatmanul unui tramvai de pe linia 32 a împins un BMW care circula pe şine şi imaginile au devenit virale, chiar conducătorul tramvaiului făcând public filmulețul pe un site de socializare. Şoferul bolidului a fost amendat cu 2.230 lei pentru blocarea căii de rulare a mijlocului de transport în comun şi a rămas fără permis 30 de zile. La rândul lui, a făcut plângere pentru distrugere şi polițiștii au deschis dosar penal, vatmanul fiind şi el pasibil de o sancţiune.

Directorul STB condamnă atitudinea vatmanului

Reprezentanții STB nu sunt de acord cu gestul vatmanului, care acum ar putea fi bun de plată pentru paguba produsă mașinii pe care a lovit-o. ”S-a întâmplat un incident regretabil, în care vatmanul nostru a reacționat disproporționat față de o încălcare a regulilor de circulație și din partea conducătorului autoturismului. Va fi, bănuiesc, sancționat, va fi cercetat disciplinar. Se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat pentru DigiTv Andrei Creci, directorul STB. ”Șoferilor le recomand să nu se grăbească, iar vatmanilor n-am ce să le recomand pentru că au în fișa postului să fie atenți și calmi. Ei n-au de ce să se grăbească, pentru că au un traseu prestabilit, au niște timpi pe care trebuie să-i respecte. Nu trebuie să ajungă nici mai târziu, dar nici mai devreme. Așa că nu au de ce să se grăbească și este de nescuzat o astfel de atitudine”, a mai spus directorul STB.

Citește și:

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Uite cum un vatman furios împinge un bolid de pe șine!

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Ce spune poliția despre accidentul incredibil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net