VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Ce spune poliția despre accidentul incredibil

sofer_bmw.jpg

tramvai bmw, incident trafic, sofer BMW, vatman tramvai linia 32, scandal
Șoferul BMW-ului a coborât din mașină și i-a cerut socoteală vatmanului Foto:adevarul.ro

Șoferul BMW-ului care nu a eliberat șina de tramvai, faptă în urma căreia autoturismul i-a fost lovit de vatman, a fost amendat și a rămas fără permis pentru 30 de zile. De asemenea, vatmanul este cercetat disciplinar de către superiori.

Urmările șicanelor din trafic dintre un șofer și vatmanul unui tramvai au început să apară. Brigada Rutieră a Capitalei a făcut următoarele precizări: ”La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.” În paralel, superiorii vatmanului fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.

Tramvai versus BMW: Ce spune Poliția Rutieră

Mai mult, polițiștii s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și au întocmit un dosar penal. ”Facem precizarea că în această cauză, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, anunță BPR. ”Atragem atenția participanților la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs șicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiți conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm și să își respecte partenerii de trafic”, mai spune sursa citată.

Un tramvai de pe linia 32 din Capitală loveşte un BMW oprit la semafor pe linia acestuia, pentru că șoferul autoturismului nu a pornit la culoarea verde. A urmat o confruntarea între şoferul autoturismului şi vatmanul tramvaiului STB, cu privire la natura regulilor de circulaţie.

Filmul evenimentelor

Întregul incident a fost filmat de o cameră montată în tramvai. Astfel, se vede un BMW care circulă pe liniile de tramvai, în faţa tramvaiului. Autovehiculele se opresc la semafor, iar la culoarea verde, maşina nu porneşte de pe loc. Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul. Şoferul dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, vociferând. Se aude cum dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare. ”Dă-te la o parte! Ce cauţi pe linie!”, se aude cum spune vatmanul, în timp ce vociferările şoferului BMW-ului continuă, scrie adevarul.ro.
Schimbul de replici nu se oprește aici. ”Păi îşi bate joc, pune frână, pleacă, ne jucăm...Hai că mergem la Poliţie, bine. Ne vedem la Poliţie, nu mă dau jos. Bă, pleacă de aici tupeistule, eşti nesimţit”, se mai aude vatmanul, în timp ce şoferul autoturismului insistă fie să urce în tramvai, fie să coboare vatmanul. Şofer: ”Dă-te jos!” Vatman: ”Nu vreau!”

La un moment dat, autoturismul şi tramvaiul părăsesc intersecţia. BMW-ul a parcat pe dreapta, iar tramvaiul a oprit în staţie. Şoferul maşinii vine din nou lângă tramvai şi se aude cum loveşte cu pumnul. Pe imagini se aude cum unul dintre pasageri sună la 112 şi anunţă incidentul, povestind: ”Dă cu pumnul în uşa la tramvai”.

 

Citește și:

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Uite cum un vatman furios împinge un bolid de pe șine!

Un bărbat de 73 de ani, lovit de tramvai pe Şoseaua Olteniţei. Circulaţia a fost blocată

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1