Bac 2015 la română: 170.000 de elevi încep probele scrise

Ultima actualizare:

    Bac 2015 la română: încep probele scrise pentru 170.000 de elevi din toată țara.foto: arhivă Click!
Bac 2015 la română: încep probele scrise pentru 170.000 de elevi din toată țara.foto: arhivă Click!

Bac 2015 la română: luni (29 iunie) încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat. S-au înscris aproximativ 170.000 de elevi absolvenți ai clasei a XII-a. Primul examen scris va fi cel de Limba și Literatura română. Subiectele vor fi diferite, în funcție de profilul pe care l-au urmat elevii în liceu.

Bac 2015 la română: încep emoțiile pentru elevii de clasa a XII-a, Ministerul Educației a pregătit zece variante de subiecte pentru examenul scris de Bacalaureat la Limba și Literatura română. Din ele se va extrage, luni dimineața (29 iunie) câte o variantă pentru fiecare specializare în parte: uman, real și filiera tehnologică, conform adevarul.ro.

Bac 2015 la română: programa de examen

Bac 2015 la română: subiectele pentru examenul de Limba și Literatura română vor cuprinde texte literare și nonliterare. Absolvenții vor avea la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele de bac, deși Ministerul Educației a declarat că examenul a fost făcut în așa fel încât, fiecare subiect să poată fi rezolvat integra în maxim 15 minute.

Bac 2015 la română: pentru a trece de proba de Limba și Literatura română, absolvenții trebuie să fi studiat foarte bine textele prevăzut în programa școlară. Elevii vor avea de făcut un eseu structurat, liber sau argumentativ, pe unul din textele din proză narativă, dramaturgie sau poezie. Absolvenții trebuie să aplice la examenul de Bac 2015 la română, noțiunile de istorie și de teorie literară pe care le-au aprofundat în cei 4 ani de liceu. Fiecare dintre cele trei subiecte va fi notat cu 30 de puncte, elevii primind un punct din oficiu.

Bac 2015 la română: elevii for afla rezultatele pe 7 iulie

Bac 2015 la română: elevii for afla rezultatele examenului pe data de 7 iulie. Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a declarat că examenul de Bacalaureat se va desfășura în 520 de centre de examinare și 146 de centre de evaluare. Lucrările de bac 2015 la română vor fi corectate în alt județ decât cel în care este ținut examenul. Elevii trebuie să obțină trebuie să obțină minim 5 ca să treacă examenul de bac 2015 la română și să obțină media 6 la toate probele scrise ca să treacă examenul de Bacalaureat.

Bac 2015 la română: elevii vor fi supravegheați video

Bac 2015 la română: vor fi condiții destul de stricte pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat. Candidații vor fi supravegheați audio și video. Ei nu au voie să intre în sălile de examen cu ghiozdane, sacoșe, rucsacuri sau poșete.

Bac 2015 la română: candidații nu au voie să aibă asupra lor manuale, dicționare, memoratoare, formulare, rezumate sau notițe. Pe lângă asta, elevii nu au voie să dețină niciun dispozitiv electronic care permite conectarea la internet. Bac 2015 la română: absolvenții nu au voie să comunice între ei sau cu cineva din exteriorul sălii unde susțin examenul de Bacalaureat. Sancțiunile pentru candidații care nu respectă aceste reguli sunt foarte dure.  Elevii care încearcă să copieze vor fi eliminați din examen.

Subiecte română BAC 2015

Rezolvare subiecte română Bacalaureat 2015

BAC 2015 Subiecte Matematică m1 și m2 și subiecte istorie

http://www.click.ro/news/social/bac-2015-subiecte-istorie-ce-au-avut-elevii-de-rezolvatBAC 2015 Subiecte Istorie

BAC 2015 Rezolvare Subiecte matematică m1 și m2

BAC 2015 Rezolvare Subiecte Istorie

Bacalaureat 2015 subiecte Geografie, Fizică, CHimie, Biologie

Subiecte Istorie BAC 2015 – Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net