Accident teribil la Arad. Un tânăr a murit pe loc după ce a intrat într-o depășire neregulamentară și s-a izbit frontal cu alt autoturism

Ultima actualizare:

    Șoferul Opel-ului a fost scos decedat dintre fiarele mașinii Foto: aradon.ro
Șoferul Opel-ului a fost scos decedat dintre fiarele mașinii Foto: aradon.ro

Un tânăr de 36 de ani a murit pe loc, strivit între fiarele maşinii, după ce a intrat într-o depășire inconştientă. Accidentul a avut loc pe DN 7, la ieșire din Conop spre Bârzava, în Arad și au fost implicate un Opel Astra și un Mercedes.

Primele cercetări au arătat că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare efectuată de bărbatul care a decedat, aflat la volanul unui Opel. Acesta circula pe DN 7, din direcția Arad – Deva, și se afla singur în autoturism. Ajungând la km 492+190 m, fără a se asigura corespunzător, a intrat pe contrasens și s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, cu toate că din sens opus se apropia un alt autoturism. Astfel, s-a izbit frontal de mașina care venea din față, condusă de un bărbat de 43 ani, din Pecica. 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto responsabil de eveniment și rănirea gravă a bărbatului de 43 de ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean Arad. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, precizează reprezentanții IPJ Arad. 

La accident au intervenit un echipaj de stingere, două echipaje de descarcerare și SMURD de la Secția Barzava – 11 subofițeri, un echipaj medical SAJ Lipova și elicopterul SMURD.

Citește și:

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timişoara. O persoană a murit în urma unui impact violent

Impact mortal la Arad

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
image
actualitate.net
image
actualitate.net