Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timişoara. O persoană a murit în urma unui impact violent

smurd-nadlac1.jpg

accident
Foto:Arhivă Click!

Un accident grav a avut loc în dimineaţa zilei de 6 decembrie pe A1 Arad-Timişoara, în zona localităţii Giarmata. În coliziune au fost implicate un TIR, un microbuz şi un autouturism, iar cinci persoane au fost incarcerate în microbuz, potrivit primelor informaţii oferite de către ISU Timiş. Una dintre persoane, pasager în maşină, şi-a pierdut viaţa pe loc în urma accidentului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad - Timișoara, în zona localității Giarmata din județul Timiș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism. În momentul producerii accidentului în TIR se afla o persoană, în autoturism 2, iar în microbuz 7. 

”În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane şi un microbuz cu 7 persoane. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”, a fost mesajul transmis de către ISU Timiş. 

accident-timisoara.jpg

accident timisoara
Accident cu zece persoane implicate, în Timiş. Cinci oameni încarceraţi, iar unul decedat
foto: News.ro

La faţa loclui intervine un număr de 16 pompieri cu 7 autospeciale, dar şi două echipaje SAJ întructât în microbuz au fost incarcerate cinci persoane. În urma impactului o persoană aflată la bordul maşinii, şi-a pierdut viaţa pe loc. Circulaţia este complet oprită în zona producerii impactului. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1