«Alexandru a murit. Nu am avut bani să-i dăm dieta prescrisă»

Ultima actualizare:

Nutriţioniştii susţin că dacă acesta ar fi urmat dieta prescrisă de doctorul specialist, nu ar fi decedat. Părinţii se plâng, însă, că nu au avut bani să-i asigure tratamentul necesar.

În urmă cu câteva zile, medicii bucureşteni erau încrezători în şansele lui Alexandru de a se face bine. Slăbise 3 kilograme în 7 zile! Însă după o săptămână de tratament au decis să-l trimită acasă, într-o locuinţă sărăcăcioasă din comuna doljeană Drăgoteşti, unde era crescut în condiţii inumane.

UPDATE Copilul obez din Dolj a murit. «Medicii mi-au spus că am ajuns prea târziu»

A fost nevoie doar de câteva zile ca Alexandru să facă o banală răceală, iar starea lui s-a înrăutăţit brusc.

Când am ajuns cu el la spital avea febră 41. În timpul nopţii starea lui s-a agravat, a făcut stop cardio-respirator şi a murit. Medicii mi-au spus că am venit prea târziu cu el la doctor. Noi nu am avut bani să îi oferim dieta prescrisă de medicul nutriţionist", a spus Mariana Negrici, mama băiatului.

Părinţii au spus în repetate rânduri că nu au bani să îl îngrijească. Îl hrăneau cu cartofi sau mâncare de porci. Mai mult, mama băiatului a povestit că a mai avut un copil obez care a murit la vârsta de 3 ani.

Cu toate astea, Alexandru a fost tratat doar o săptămână, la o clinică privată din Bucureşti, şi a ajuns înapoi în curtea familiei. Oana Cătănoiu, medic nutriţionist, susţine că, dacă Alexandru ar fi urmat dieta prescrisă de doctorul specialist, nu ar fi murit. În momentul de faţă nimeni nu este tras la răspundere pentru faptul că Alexandru a trăit în condiţii inumane. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net