UPDATE Copilul obez din Dolj a murit. «Medicii mi-au spus că am ajuns prea târziu»

Ultima actualizare:

UPDATE. Copilul a ajuns ieri la spital cu febră mare având temperatura corpului de 41,5 grade Celsius. În această dimineaţă, băiatul a făcut de două ori infarct, după care a intrat în stop cardiorespirator şi a murit. „Medicii mi-au spus că am venit prea târziu şi că nu au mai avut ce să facă", a declarat, pentru Adevarul.ro, Mariana Negrici, mama lui Alexandru.

Alexandru cântărea la 6 ani 120 de kilograme. Marţi seară i s-a făcut rău, în timp ce era acasă, iar mama sa a anunţat ambulanţa. Copilul a ajuns în stare destul de gravă la Spitalul Judeţean din Craiova şi, ulterior, a intrat în comă, scrie rtv.net.

În timpul nopţii de marţi spre miercuri, Alexandru a început să se simtă din ce în ce mai rău, să vomite sânge, iar miercuri, în jurul orei 8.00, corpul lui a cedat fără ca medicii să mai poată să îl resusciteze.

La doar doi ani, Alexandru a primit diagnosticul de obezitate morbidă. Mama lui a spus că este prea săracă şi nu şi-a permis să cumpere alimentele necesare pentru regimul copilului şi că îi dădea să mănânce ce avea. Copilul avea certificat de handicap de gradul I şi era în evidenţa Direcţiei pentru Protecţia Copilului Dolj.

Băiatul a trăit în condiţii inumane. Dezbrăcat, murdar şi chinuit de kilogramele mult prea multe pentru anişorii lui, el se târa, pur şi simplu, prin curte asaltat de muşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
Gratar FOTO Shutterstock
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net