Prințul Harry și Meghan îl duc pe micuțul Archie în Africa! «Abia așteptăm să îi arătăm a doua lui casă»

Ultima actualizare:
Ducii de Sussex vor merge în Africa alături de micuțul lor, Archie
Ducii de Sussex vor merge în Africa alături de micuțul lor, Archie

Prințul Harry a anunțat că familia lui se pregătește de prima vizită oficială în trei de când micuțul Archie a venit pe lume, Ducii urmând să meargă să viziteze Africa de Sud împreună cu fiul lor de aproape de trei luni.

Micuțul Archie Harrison, fiului ducilor de Sussex, a fost deja plimbat cu avionul privat și s-a bucurat recent și de o vacanță în Ibiza alături de părinții lui, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Meghan Markle, însă ceea ce-l așteaptă în viitor va fi cea mai mare aventură a micuțlui de până acum. Prințul Harry a anunțat pe pagina oficială de Instagram a familiei sale că își va duce soția și bebelușul într-o vizită în Africa, explicând că „abia așteaptă” ca Meghan și fiul lor să îi vadă „cea de-a doua casă”, potrivit Dailymail.co.uk.

Micuțul Archie va avea parte de prima lui vizită oficială
Micuțul Archie va avea parte de prima lui vizită oficială

Prințul Harry și Meghan Markle vor pleca în Africa, alături de Archie 

Familia regală se pregătește de marea călătorie din Africa de Sud, care va avea loc în câteva săptămâni, și va ingloba și vizite în Angola, Malawi și Botswana, pe care Prințul Harry (34) le va face singur însă. Această vizită a ducilor de Sussex alături de micuțul Archie, care are aproape 3 luni, va fi prima care poartă titlul de „oficială” de când fiul celor doi a venit pe lume și face parte din turul regal pe care familia îl face în această toamnă. 

Pentru a completa mesajul prin care și-au anunțat plecarea din Africa, cuplul a publicat și câteva imagini cu fauna sălbatică a Africii, copilași africani și localnici îmbrăcați în ținute tradiționale. 


    Ducii de Sussex vor merge în Africa alături de micuțul lor, Archie Foto: Instagram
Ducii de Sussex vor merge în Africa alături de micuțul lor, Archie Foto: Instagram

„În doar câteva săptămâni, familia noastră va merge în prima vizită oficială din Africa, o regiune a lumii care mi-a fost ca o a doua casă timp de-a lungul a două decenii”, a scris Prințul Harry la finalul mesajului. 

Acest anunț vine în contextul în care, potrivit sursei anterior menționate, prietenii cuplului se tem că aceștia ar putea părăsi definitiv Marea Britanie în viitorul apropiat, orientându-se pentru o casă în locul unde s-a născut și unde a copilărit Meghan, spre exemplu. Această „frică” a apropiaților Ducilor a fost întărită și de așa-zisul refuz al lui Harry de a accepta un domeniu din Herefordshire, oferit de tatăl său, Prințul Charles, care își dorește ca fiul lui să aibă o casă la țară pentru el și familia lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net