Fostul soț al lui Meghan Markle s-a căsătorit! Iată cu cine a fost înlocuită Ducesa de Sussex

Ultima actualizare:
Trevor Engelson și-a dus partenera de viață în fața altarului
Trevor Engelson și-a dus partenera de viață în fața altarului

Deși este foarte privat în ceea ce privește viața lui personală, Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, prietenii acestuia sunt cei care l-au dat de gol! Trevor apare în noi fotografii, alături de partenera lui de viață, și ambii sunt în haine de nuntă!

Dacă după divorțul de fostul soț, din 2014, Meghan Markle a decis să își refacă viața alături de Prințul Harry, având parte de o nuntă ca în povești care a ținut primele pagini ale ziarelor zile întregi, iar acum fosta actriță a pus și cărămizile unei vieți dedicate familiei, după ce a adus pe lume și primul ei copil, micuțul Archie Harrison, iată că nici cel ce i-a fost partener acesteia nu se lasă mai prejos! 

Fostul soț al lui Meghan Markle a făcut nunta 

Trevor Engelson (42), fostul soț al lui Meghan Markle, a îmbrăcat din nou costumul de ginere, iar de data aceasta a organizat pentru iubita lui o nuntă așa cum cere tradiția, diferită de ceremonia de pe plajă pe care a avut-o alături de actuala Ducesă de Sussex, în urmă cu ani buni. Weekendul acesta, la doar șapte luni de când el și Tracey Kurland, iubita lui, au spus „Da” în cadrul unei ceremonii restrânse, Trevor și-a condus aleasa inimii și în fața altarului de data aceasta. 


    Trevor Engelson și-a dus partenera de viață în fața altaruluiFoto Instagram
Trevor Engelson și-a dus partenera de viață în fața altaruluiFoto Instagram

Cei doi soți au organizat nunta la complexul luxos Rosewood Miramar din Montecito, California. Mirii și-au răsfățat invitații cu preparate și băuturi alese, iar hotelul care a găzduit petrecerea este unul dintre cele mai scumpe: o singură noapte costă 745 de dolari, potrivit Daily Mail. Mireasa a fost și ea spectaculoasă, purtând o rochie albă cu motive florale, din nou, diferită de ținuta lejeră aleasă de Meghan în ziua nunții ei cu producătorul. Și la înfățișare Tracey pare exact opusul lui Meghan, aceasta fiind blondă și cu părul lung, semn că Trevor nu și-a mai dorit să caute o femeie după tiparul Ducesei de Sussex. 


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Trevor și Tracey sunt împreună din noiembrie 2017. Cei doi s-au logodit în iunie 2018, la două săptămâni după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar în octombrie au făcut cununia civilă. Producătorul a divorțat de Meghan în anul 2014.

Cum a decurs relația dintre Meghan Markle și fostul ei soț 

Trevor Engelson și Meghan Markle s-au cunoscut în 2004 și s-au îndrăgostit iremediabil. Relația lor a fost una pătimașă și de durată, cei doi logodindu-se tocmai în 2010. Un an mai târziu de la acest moment, mai exact pe 10 septembrie 2011, Meghan a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a spus „Da!” lui Trevor în cadrul unei ceremonii intime, organizată pe o plajă din Jamaica.

La nunta lor au participat 102 invitați, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de mireasă lejeră, fără trenă sau voal. „Ceremonia a fost una rapidă, s-a terminat în vreo 15 minute. Apoi toată lumea a început să danseze. Oamenii voiau, pur și simplu, să se distreze”, dezvăluia unul dintre apropiații lui Meghan, citat de „The Sun”, în urmă cu ceva vreme. 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net