Meghan Markle a oferit iarbă la prima ei nuntă. Detalii despre ceremonia pe care ducesa ar vrea să o uite

Ultima actualizare:

    Meghan Markle este dur criticată pentru decizia de a servi iarbă la prima sa nuntăfoto: Getty
Meghan Markle este dur criticată pentru decizia de a servi iarbă la prima sa nuntăfoto: Getty

Meghan Markle a avut o nuntă de vis în mai 2018, când s-a căsătorit cu Prinţul Harry, iar eleganţa şi simplitatea au fost cuvintele cheie când a venit vorba despre ţinute şi decoraţiuni. Dar a fost şi una foarte diferită de prima ei nuntă, din 2011, cu producătorul american Trevor Engelson. Detaliile dezvăluite de jurnaliştii britanici vor fi cu siguranţă pe neplacul familie regale britanice, a cărei etichetă impune o anumită conduită.

Meghan Markle, pe atunci în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu Trevor Engelson, de 34 de ani, în septembrie 2011, în Jamaica, la un faimos hotel de lux, preferat de vedete şi bogătaşi. Ca şi la nunta cu Harry, fosta actriţă s-a ocupat de fiecare detaliu, inclusiv de achiziţionarea a unei cantităţi de marijuana suficientă pentru a ajunge celor 100 de invitaţi. Mici săculeţi au fost incluşi în pungile cu cadouri pregătite pentru cei prezenţi la ceremonie, iar Meghan a fost cea care a venit cu ideea, aşa cum confirmă o serie de emailuri trimise unei prietene, conform dailymail.co.uk.

"Le-am comandat deja. Şi unele mici pentru iarbă pe care scrie «Shhh»", spune Meghan într-un mesaj către prietena care a ajutat-o pe viitoarea ducesă să găsească pungile de cadouri. Ţigările cu iarbă, în jur de 200, au fost rulate de un amic şi de miri, chiar în apartamentul lor. 

"Meghan s-a gândit că asta va face ca nunta să rămână în amintirea invitaţilor şi le va arăta că are o latură glumeaţă", a povestit un apropiat al acesteia. Mai mult, surse au declarat că Meghan nu a folosit niciodată droguri, mai ales că în familia ei există oameni care au consumat canabis şi cocaina şi nu a vrut să ajungă ca ei. Nici la petreceri nu consuma iarbă şi prefera să bea şampanie şi vin rose.

Meghan şi fostul soţ riscau chiar şi închisoarea dacă erau prinşi cu iarbă

Totuşi, ideea de a oferi iarbă invitaţilor a fost ceva complet nebunesc, chiar dacă nu Meghan a cumpărat-o, iar sarcina a fost încredinţată unui angajat al hotelului. În primul rând, a cumpăra iarbă în Jamaica poate fi foarte periculos, datorită incidentelor violente care au loc în zonele unde se vinde în Ocho Rios, staţiune unde se află hotelul Jamaica Inn. Mai mult, Meghan şi soţul ei de atunci s-au pus în pericol de a fi arestaţi, amendaţi şi chiar condamnaţi la închisoare, pentru că în 2011 era ilegal să oferi iarbă. Însă străini nu erau niciodată anchetaţi pentru că procurau iarbă, iar un invitat a declarat că cei doi probabil nu s-au gândit la riscurile legale. 

Familia regală britanică a criticat mereu consumul de iarbă

Desigur, pentru Meghan erau vremuri diferite, pe atunci era "un spirit liber", cum s-a autodescris. Nu ar fi crezut că mariajul ei cu Engelson ar fi durat doar doi ani şi că ar fi ajuns să se căsătoarească cu un prinţ, iar gesturile ei vor fi atent urmărite. Nici că va trebui să se supună unei etichete riguroase. 

Chiar socrul ei, Prinţul Charles a criticat consumul de canabis şi, când Prinţul Harry a fost prins fumând iarbă la 16 ani, în 2011, tatăl lui l-a trimis la un centru de reabilitare. Mai mult, Charles era cunoscut pentru campaniile împotriva drogurilor, ca şi William şi Kate Middleton. 

Unii invitaţi la nuntă au făcut baie goi în mare

Dar mai sunt şi alte părţi ale nunţii din 2011 pe care Meghan le-ar vrea uitate. După ce ea şi Engleson s-au căsătorit legal în Beverly Hills, cei doi au planificat un weekend întreg pentru cei 100 de invitaţi în Jamaica. După ceremonia religioasă de sâmbătă seara, nuntaşii au renunţat la rochii şi costume pentru a se îmbrăca în ţinte de plajă, iar cei mai curajoşi au făcut baie goi în ocean. În timpul zilei, Meghan a umblat în bikini minisculi, care i-au pus în eivdenţă corpul perfect şi a făcut băuturi pentru invitaţii cu care a jucat tot felul de jocuri pe plajă, care cu siguranţă nu ar fi potrivite pentru un membru al familiei regale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net