Camilla, Ducesa de Cornwall, se poartă deja ca o regină: a aruncat cu banii în timpul unei vizite private

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles şi Camilla au vizitat Australia în luna aprilie 2018Foto: Guliver / Gettyimages
Prinţul Charles şi Camilla au vizitat Australia în luna aprilie 2018Foto: Guliver / Gettyimages

Mai mare daraua decât ocaua! Prinţul Charles, în vârstă de 69 de ani şi soţia lui Camilla, ducesă de Cornwall, în vârstă de 71 de ani, au făcut o vizită privată la începutul lui aprilie, în Australia. Ei l-au vizitat pe miliardarul Michael Hintze, la vila sa din Gundagai, aflată la 400 km sud-vest de Sydney. Deşi reprezentanţii Clarence House au declarat că „vizita nu a fost in bani publici”, jurnaliştii au descoperit că 18.916 $ au fost cheltuiţi din ordinul ducesei doar pe cazarea la hotel a celor 13 oameni din anturajul princiar.

Camilla, ducesa de Cornwall trăieşte deja pe picior mare ca o regină, susţin jurnaliştii australieni. Soţia prinţului Charles a aruncat cu banii publici în timpul unei vizite private din Australia. 13 oameni din anturajul prinţului moştenitor, în vârstă de 69 de ani, au fost cazaţi la un hotel de lux pe durata şederii celor doi pe proprietatea lui Sir Michael Hintze. Nota de plată a fost de 18.196 de dolari, iar pe lista însoţitorilor s-au aflat un „garderobier”, un servitor care cară bagajele şi un grădinar, informează News.com.

Australienii revoltaţi de aroganţa ducesei de Cornwall

Ziaristul William Summers a solicitat invocând dreptul la informaţie dezvăluirea bugetului alocat vizitei prinţului Charles în Australia. La finele lunii septembrie a aflat planul de cheltuieli detaliat. „Nu este de loc normal. Prinţul Harry îşi poate căra singur bagajul, dar viitorul rege al Marii Britanii şi al Australiei are un personal mai numeros decât un VIP. Este îngrijorător să vedem această risipă de bani publici venită mai ales din partea viitoarei regine Camilla, care se va urca pe tron de îndată ce Prinţul Charles îi va lua locul mamei sale Regina Elisabeta a II-a”, a declarat ziaristul.

Prinţul Harry apreciat de australieni că a venit cu puţini însoţitori, deşi Meghan Markle este graviduţă şi avea nevoie de ajutor
Prinţul Harry apreciat de australieni că a venit cu puţini însoţitori, deşi Meghan Markle este graviduţă şi avea nevoie de ajutor

Citeşte şi:

Prinţul Charles ar fi grav bolnav! S-ar putea să nu mai fie niciodată rege

Regina Elisabeta va abdica în trei ani pentru ca Charles să fie rege

Prinţul Charles şi-a mai redus din anturaj

Prinţul Charles se află la cea de a 16-a vizită în Australia. Dacă în aprilie a fost însoţit de 13 servitori, în 2012, Prinţul a venit cu 18. Valul de indignare a răbufnit la finele lui septembrie după ce articolul lui Summers a fost publicat. Conform listei cu cheltuieli, australienii au descoperit că 11.000 de dolari s-au dus pe limuzine şi şoferi, în timp ce alte mii de dolari s-au „evaporat” pe mâncare şi „consumaţie la restaurante”. În comunicatul Clarence House s-a menţionat că „printre cei 13 însoţitori ai prinţului s-au aflat şi reprezentanţi guvernamentali australieni”. Biroul de presă al premierului australian a punctat că „o mare parte din cheltuielile aferente vizitei lui Charles” a fost suportate chiar de Clarence House.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net