Regele Thailandei şi-a iertat concubina preferată. A eliberat-o din închisoare și va reveni în harem

Ultima actualizare:

    Rama al X-lea a scos-o din puşcărie pe Sineenat după zece luniFoto: EPA-EFE
Rama al X-lea a scos-o din puşcărie pe Sineenat după zece luniFoto: EPA-EFE

Nu poate trăi fără ea! Regele Rama al X-lea al Thailandei a eliberat-o din închisoare pe concubina sa favorită, Sineenat Wongvajirapakdi. Ea va reveni în harem.

Telenovela continuă la curtea regelui Maha Vajiralongkorn (68 de ani), care şi-a adoptat numele Rama al X-lea după ce a urcat pe tron, în 2016. El a scos-o din închisoare pe concubina sa oficială, Sineenat Wongvajirapakdi, de 35 de ani. Eliberarea s-a făcut după zece luni de puşcărie.

Concubina are rang de general
Concubina are rang de general

Potrivit ziarului ”Bild”, ea urmează să ajungă cu avionul în Germania, unde se află monarhul, ca sclavă sexuală. Încă de la începutul pandemiei, Rama al X-lea se află în hotelul de lux Grand Hotel Sonnenbichl din Bavaria, împreună cu un harem de 20 de femei. Fostei asistente şi general de armată, Sineenat Wongvajirapakdi, i se aduseseră acuzaţii grave, de lipsă de loialitate şi respect, de ambiţii fără limită. Concubina ar fi încercat să se ridice pe o poziţie egală cu regina Suthida, o fostă stewardesă cu care regele s-a însurat în 2019.

Rama al X-lea a scos-o din puşcărie pe Sineenat după zece luni
Rama al X-lea a scos-o din puşcărie pe Sineenat după zece luni

Maha Vajiralongkorn a fost subiectul unor scandaluri de-a lungul timpului. El este tatăl a 7 copii şi are la activ trei mariaje destrămate. Propria lui mamă, regina Sirikit, l-a descris drept un mare afemeiat. S-a însurat prima oară cu verişoara sa, Soamsawali Kitiyakara, în ianuarie 1977, mariaj din care are o fiică. La nouă luni de la naşterea fiicei sale, a avut un fiu cu actriţa Yuvadhida Polpraserth, împreună cu care are în total 5 copii. A divorţat de Kitiyakara, în 1993. În 2001 s-a însurat cu a treia soţie, Srirasmi Suwadee, o fostă ospătăriţă, descrisă drept “modestă şi răbdătoare, care nu a spus niciodată lucruri rele despre nimeni”. Cei doi au un fiu, dar mariajul lor s-a sfârşit în 2014. Maha Vajiralongkorn şi-a făcut studiile în Anglia. A devenit prinţ moştenitor în 1972 şi a luat locul tatălui său, regele Bhumibol Adulyadej, după ce acesta a murit, în urmă cu 4 ani. Încoronarea lui a costat 31,35 de milioane de dolari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net