Regele Thailandei, cu haremul la pedalat. S-a ascuns de pandemie cu tot cu cele 20 de concubine, "soldați ai plăcerilor"

regele-thailandei.jpg

Regele Thailandei este un monarh controversat, cu un apetit pentru lucruri scumpe şi femei frumoase
foto: Epa / Efe

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, 67 de ani, şi-a scos zilele trecute câteva din cele 20 de concubine la o plimbare cu bicicleta pe dealurile din Unterammergau, Germania. Monarhul se ascunde aici, de mai bine de trei luni, de epidemia ucigaşă.

Maha Vajiralongkorn are o avere estimată la peste nouă miliarde de dolari, fiind considerat unul dintre cei mai bogaţi monarhi din lume. Regele a plecat în Germania la finele lunii februarie, când a izbucnit epidemia de COVID-19. El a stat departe de ochii lumii într-o staţiune de schi bavareză, la Grand Hotel Sonnenbichl. A închiriat un întreg etaj şi s-a cazat aici cu 20 de ”soldaţi ai plăcerii”, aşa cum îşi alintă el haremul personal. Haremul regal are o dublă funcţionalitate: să îl protejeze pe rege şi să îl facă fericit. Conform ziariştilor germani, regina Suthida nu a fost văzută la hotel, deşi în mai 2019 ea a fost încoronată alături de soţul ei, care este numit şi Rama X.

front_detaliu_1.jpg

Regina Suthida nu îl însoţeşte în vacanţa bavareză

Zilele trecute, regele thailandez a pedalat timp de două ore între Pürsching şi Unterammergau, însoţit fiind de 7-8 concubine. Alaiul de biciclişti a fost însoţit pe întreaga durată a cursei de mai multe dubiţe Mercedes, o limuzină şi două maşini mici cu agenţi de pază. Vacanţa regelui este contestată în Thailanda şi Maha Vajiralongkorn a dispus pedeapsa cu închisoarea pentru cei care publică sau comentează ştirile legate de el. Katharina Schulze, liderul parlamentarilor Verzi, a chestionat guvernul bavarez cu privire la vizita regală şi a aflat că ”este vorba de mai multe întâlniri de afaceri privind parteneriate economice thailandezo-germane”.

unterammergau-epa-efe.jpg

Aici s-a ascuns de pandemie regele Thailandei, împreună cu cele 20 de concubine
foto: Epa / Efe

Ziaristul de la tabloidul Bild, Max Boeddeker, a aflat că regele a închiriat un întreg etaj al hotelului unde organizează diferite jocuri sexuale provocându-le pe concubine la diferite competiţii.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1