Începe al 3-lea Război Mondial din Ucraina?

Ultima actualizare:

    În Sevastopol,  trupe ruseşti  patrulează  pe străzi
În Sevastopol, trupe ruseşti patrulează pe străzi

Omenirea e în pragul unui dezastru! La graniţa de nord cu Ucraina se dau lupte grele, iar clarvăzătorii ruşi prevăd că al Treilea Război Mondial e pe cale să înceapă chiar de aici.

Rusia este la un pas de război cu Ucraina. Parlamentul rus a votat, sâmbătă, în favoarea unei intervenţii militare în Crimeea, la cererea preşedintelui Vladimir Putin. Intervenţia militară nu a fost declanşată, dar regiunea se află deja sub controlul forţelor ruse.

Zeci de civili au fost răniţi în protestele de stradă

simeon stalpnicul png

Cei mai buni astrologi, şamani şi parapsihologi din Rusia prevestesc faptul că de aici s-ar putea declanşa o conflagraţie mondială. Încă din 2011, aceştia au venit cu anunţul şoc că în martie 2014, în timpul Jocurilor de la Soci, sau la maximum câteva zile după, va izbucni cel de-al Treilea Război Mondial. Unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din Rusia, Pavel Globa, a explicat că aceste incidente au loc din cauza fenomenului denumit Super Luna.

Pavel Globa

simeon stalpnicul png

Joy Ayyad

simeon stalpnicul png

Astrologul a prevestit şi revoluţia din Siria, dar şi protestele masive care s-au produs în Asia, cum ar fi cazul Thailandei. Joy Ayyad, un renumit astrolog şi numerelog din Egipt a reînnoit previziunile.

"În 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta şi Rusia. În acelaşi timp, Rusia va trebui să lupte împotriva unui mare atac terorist şi va redeveni o mare putere în lume, câştigând mai multă greutate politică decât America sau China", a declarat Joy, pentru revista voiceofrussia.com. Kievul estimează că aproximativ 6.000 de militari ruşi au fost trimişi în republica autonomă Crimeea. Cu toate astea, premierul Arseni Iaţeniuk a dat asigurări că armata ucraineană nu va reacţiona la "provocările" marelui imperiu.

Crimeea se află în sudul ţării

Republică autonomă în cadrul Ucrainei, peninsula Crimeea e situată în sudul ţării, între Marea Neagră şi Marea Azov, şi e separată de Rusia la est prin strâmtoarea Kerci.

Republica Crimeea e situată la Marea Neagră

simeon stalpnicul png

Anexată de Imperiul rus în 1783, Crimeea a rămas în componenţa Rusiei până în 1954, când a fost transferată Ucrainei de liderul sovietic Nikita Hruşciov. O importantă bază navală, portul Sevastopol găzduieşte Flota rusă a Mării Negre din perioada URSS. După prăbuşirea URSS, Flota a fost divizată între Rusia şi Ucraina. Prezenţa Flotei ruse la Sevastopol a reprezentant un motiv de tensiune între Rusia şi Ucraina.

Ameninţată cu armata de către Putin, Ucraina a cerut ajutorul ONU să scape de Rusia

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net