VIDEO Ora 09.22 - Ionuţ aleargă vesel. Ora 11.36 - Sfâşiat de maidanezi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Îmbrăcat cu o salopetă de blugi şi cu un tricou roşu, Ionuţ alerga pe o alee din Parcul Tei. Fratele său, Andrei, o luase înainte, iar micuţul încerca să-l prindă din urmă. Era ora 09.22, după două ore şi un sfert apare, din nou, în zonă băieţelul cel mare însoţit, de data asta, de un bărbat misterios. Ionuţ nu se mai afla cu ei. Zăcea mort într-o baltă de sânge.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei arată cum Ionuţ, patru ani, şi fratele lui, Andrei, şase ani, se jucau pe aleile principale ale parcului. Se întâmpla în dimineaţa zilei de 2 septembrie, înainte ca micuţul de patru ani să fie sfâşiat de câini. În primele imagini, înregistrate la ora 09.21, îl vedem pe Andrei alergând pe aleea principală, în apropierea fântânii. După aproximativ un minut, apare în raza vizuală a camerei de supraveghere şi Ionuţ.

Ora 09.21 - Andrei, fratele lui Ionuţ, este surprins alergând pe alea principală a parcului

simeon stalpnicul png

Rămăsese în urmă şi nu-l mai vedea pe fratele său. S-a oprit derutat în dreptul fântânii şi în cele din urmă şi-a reluat alergarea, probabil după ce a fost strigat de Andrei. Băieţii nu s-au îndreptat spre capătul parcului prin care se presupune că au ieşit, ci în direcţia opusă. Probabil, au făcut o tură completă în jurul fântânilor, s-au întors şi au ajuns la gardul spart, prin care au intrat pe terenul părăsit.

Ora 09.22 - Ionuţ apare şi el fugind spre fântâni, în urma fratelui său

simeon stalpnicul png

Acestea sunt singurele filmări cu cei doi copii împreună, deşi în parc există nouă camere de supraveghere. Pe înregistrări ei nu apar şi pe drumul de întoarcere, ceea ce se presupune că la ora 9.23 a fost momentul în care au dispărut de lângă bunică, care se afla pe o bancă, amplasată în zona locurilor de joacă. Exact din direcţia de unde veneau în fugă. Bunica nu se vede pe nici una dintre înregistrările video, deşi a declarat că i-a căutat şi că au stat departe de ea doar 40 de minute.

Ora 11.36 - Andrei intră în parc ţinut de mână de un bărbat

simeon stalpnicul png

Înregistrările făcute publice de Primăria Sectorului 2 arată clar că Andrei revine în zona de unde a plecat abia la ora 11.36, adică după două ore şi un sfert. Copilul de şase ani era însoţit de un bărbat. Imediat ce a intrat în parc, tânărul s-a îndreptat către paznicii postaţi pe mijlocul aleii principale, de la ora 11.20.

Ora 11.37- Tânărul se îndreaptă cu  băiatul către paznici, unde  se afla un câine, de care  copilul nu s-a speriat

simeon stalpnicul png

Au discutat, după care au pornit către banca unde aştepta femeia. Pe camere se vede când aceştia îi lasă copilul în grijă. El este tânărul despre care bunica a povestit că a certat-o, spunând că a găsit copilul "tocmai la Bamboo", pe strada Tuzla. Poliţiştii au declarat, pentru Click!, că omul este taximetrist şi că l-a văzut pe băiat în timp ce se chinuia să iasă de pe terenul viran. S-a dus să-i spună unui paznic, care pescuia pe lac în loc să-şi facă treaba. Pentru că nu a vrut să scoată undiţa din apă, paznicul l-a rugat pe tânăr să-l ducă cu maşina în partea cealaltă a parcului. Ceea ce a şi făcut! După ce a ajuns la bunică, Andrei i-a dat femeii vestea cutremurătoare: "Ionuţ a murit, l-au mâncat cinci câini!".

Citeşte şi:

O nouă decizie în cazul copilului ucis de câini. Află ce au hotărât procurorii

«Jucăria lui Ionuţ va dormi în pătuţul lui de la grădiniţă»

Medicii legişti infirmă ipoteza că Ionuţ n-ar fi fost omorât de maidanezi, a lui Marinescu: «E o aberaţie. La IML nu s-au prelevat probe ADN de la copil»

REVOLTĂTOR! Familia copilului ucis de câini, ameninţată de susţinătorii maidanezilor

Ce pedeapsă cere tatăl copilului ucis de maidanezi pentru toţi cei responsabili

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net