S-a împuşcat fiindcă soţia se iubea cu vecinul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

N-a mai suportat ideea că nevasta îl înşeală. A socotit că e mai bine să o rupă cu cele lumeşti ca să scape de gândul că soţia sa trăia cu un vecin.

Cristian Firan (23 de ani) din satul Dobridor, comuna doljeană Moţăţei, nu a mai suportat ruşinea că soţia lui, Ica (23 de ani), s-a încurcat cu un vecin. Marţi seară, el s-a împuşcat în stomac cu o armă de vânătoare pe care o cumpărase din Italia.

„A vorbit la telefon cu soţia lui, apoi cu amantul acesteia. La nici zece minute, s-a întâmplat tragedia. L-am găsit într-o baltă de sânge, în mijlocul drumului", a spus Izabela Firan, sora victimei.La scurt timp, a murit. Familia lui Cristian spune că bărbatul era tot mai abătut, fiindcă începuse divorţul de soţia infidelă, iar în urmă cu o săptămână, cei doi au avut prima înfăţişare.

    Citeşte şi:        Românul din China s-a sinucis pentru o asiatică?        S-a omorât din dragoste pentru profa de română        Cadou de dincolo de moarte pentru profa de română         Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste

„Ica şi cu Florin au fost împreună de mici copii. Chiar s-au iubit. Relaţia lor s-a răcit în momentul în care el a plecat să muncească în Italia şi au apărut certurile. Ea şi-a găsit un amant pe care îl aducea acasă noapte de noapte", a declarat Adrian Cergă, unchiul victimei.

Acesta povesteşte că amantul femeii intra, seara, pe geam, în casa în care locuiau şi socrii femeii. Ieri, soţia sinucigaşului a aflat de tragedie. Era şocată. „Am vorbit cu el şi i-am zis că o să mă întorc la el. Nu ştiam că el şi cu Marius, iubitul meu, se certau. Avem împreună doi băieţi, era normal să îi creştem împreună", a spus Ica Firan.

“Înainte de tragedie, a vorbit şi cu soţia, şi cu amantul acesteia”

Izabela Firan, sora sinucigaşului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net