Românul din China s-a sinucis pentru o asiatică?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost omorât, s-a sinucis, şi dacă da, de ce? Melissa Guay, iubita lui Andrei, ne-a dezvăluit în exclusivitate că băiatul avea gânduri de însurătoare, nicidecum de sinucidere.

Moartea lui Andrei Negrea (23 de ani), tânărul din localitatea suceveană Adâncata despre care oficialii chinezi au spus că s-a aruncat de la etajul 20 al unui hotel din Guangzhou, ridică multe semne de întrebare.

Melissa e în stare de şoc după ce iubitul ei Andrei a fost găsit în urmă cu cinci zile mort, iar autorităţile din oraşul chinez Guangzhou au declarat că acesta s-a sinucis.

„Trebuia să ne reîntâlnim de Crăciun. Andrei, de ce ai recurs la acest gest? Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea ta", ne-a scris iubita lui Andrei, românul dispărut în China de un an. Fata care are 23 de ani, la fel ca şi românul, este din Macau, rezidentă în China.

Conform comentariului ei, cei doi trăiau o adevărată poveste de iubire, Andrei şi Melissa declarându-şi intenţia de a se căsători.

„L-am iubit atât de mult. Ne-am promis că vom fi împreună pentru totdeauna", a mai scris Melissa. Fata mai spune că, probabil, Andrei a fost şocat de plecarea ei în Macau, pentru a-şi prelungi viza de şedere în China.

„Tocmai am plecat în Macau, să iau viza pentru China. I-am spus să mă aştepte. Mă doare atât de tare", ne-a mai scris Melissa.

„Înainte de Paşte, în 2008, când s-a întors din Italia acasă, Andrei a început să se machieze cu negru pe la ochi, să-şi dea unghiile cu ojă neagră, să îşi coafeze părul", ne-a declarat Marius, cel mai bun prieten al lui Andrei.

De un an de când a plecat în China, vestea morţii lui Andrei a fost primită de familia lui de două ori. În iulie, şeful DIICOT Suceava a spus că tânărul a fost executat pentru trafic de droguri, iar pe 3 decembrie oficialii chinezi au anunţat că Andrei s-a aruncat de la etajul 20 al unui hotel.

simeon stalpnicul png

Andrei era un emo veritabil

Melissa ne-a oferit şi ID-ul lui Andrei, „emoboy", precum şi cele mai romantice fotografii ale lor. Atât ID-ul lui Andrei cât şi pozele arată că suceveanul era un tânăr Emo, costumat în haine mulate, cu freza ciudată, nebărbierit, dar zâmbitor.

Pe aceeaşi temă:

Român «mort» de două ori în China

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net