Cadou de dincolo de moarte pentru profa de română

Ultima actualizare:

    Alexandru şi Ramona s-au fotografiat ultima oară împreună la  banchetul de absolvire a liceului
Alexandru şi Ramona s-au fotografiat ultima oară împreună la banchetul de absolvire a liceului

Înainte de a-şi lua viaţa din iubire, Alexandru Popovici, de 19 ani, a comandat mai multe cadouri. Pe numele lui a sosit un colet în care familia acestuia a descoperit un lănţişor din argint. Şocant, Alexandru a lăsat scris că îşi doreşte ca bijuteria să ajungă la gâtul profesoarei Ramona Mischie, de ziua ei.

Situaţie halucinantă în familia Popovici. Vineri, exact în ziua în care părinţii lui Alexandru, tânărul care s-a sinucis din iubire pentru profa de română, au făcut pomana de nouă zile pentru fiul lor, în uşa apartamentului morţii a fost găsit avizul de înştiinţare de la poştă, pentru ridicarea unor colete.

"I-au venit nişte pacheţele de la poştă, nişte bijuterii din argint. Este vorba despre un lănţişor cu inimioară, aşezat într-o gentuţă. Au venit trei colete plătite de Alexandru. Le cumpărase pentru profesoara Ramona Mischie şi urma să i le dăruiască de ziua ei. El o să rămână tot aşa mort, iar eu o să mai am linişte când o să mor", spune Dan Popovici, tatăl îndurerat. Sora lui Alexandru, Andra, se aştepta să primească pachetele.

"Scrie în scrisoarea de adio că o să-i vină un lănţişor în colet. Îşi dorea ca aceste bijuterii să-i fie oferite Ramonei Mischie de ziua ei. O să merg să i le dau. Dacă va refuza, le voi păstra ca amintire de la fratele meu", a precizat Andra Popovici.

Mai citeşte:

S-a omorât din dragoste pentru profa de română„Alex a făcut sex cu profesoara“, spune cel mai bun prieten al tânărului sinucigaş«Nu am făcut sex cu Alex, doar ne-am sărutat»Profa nu şi-a luat adio de la Alexandru Scrisoare de dincolo de moarteŞi profa de română a încercat să se sinucidăAlex: «O să ajung vedetă post-mortem»

Iată alte cazuri de sinucideri în rândul adolescenţilor:Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste A vrut să moară pentru că părinţii vroiau să o mute de la liceu Buzău: Adolescent găsit spânzurat în pădureLa 16 ani, s-a spânzurat din dragoste

Ascultă aici o piesă compusă în memoria lui Alex de sora lui, Andra

simeon stalpnicul png

Daniel Popovici, tatăl elevului, spune că bijuteria a fost achitată de Alexandru înainte să se sinucidă

image

Lănţişorul a costat 15 €

Familia băiatului a aflat de la angajaţii Poştei că toate coletele au fost plătite. Lănţişorul cu medalion, comandat pe internet, a costat 15 euro, bani pe care sinucigaşul i-a achitat.

"Mi-a promis ca mă va face să sufăr chiar de ziua mea, pe 27 ianuarie", spuanea Ramona Mischie. Probabil că se referea tocmai la acest cadou post-mortem.

image
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net