Portret: «Poliţistul-criminal era o bombă cu ceas»

Ultima actualizare:

Aceasta e concluzia psihologului criminalist Tudorel Butoi, care a analizat personalitatea agentului Georgian Mădălin Ilie (25 de ani), cel care şi-a ucis fosta iubită, joi după-amiază, după care şi-a tras un glonţ în cap.

„Un tânăr dezechilibrat, labil psihic, care nu a reuşit să împace viaţa personală cu presiunile meseriei de poliţist. Era o bombă cu ceas, dădea semnale că era la un pas să comită un gest tragic", a explicat Butoi.

Citeşte povestea celor doi:

Şi-a ucis iubita, apoi s-a împuşcat cu acelaşi pistol

A ucis- o după 4 ani de iubire

Singurul loc unde tânărul a lăsat să se înţeleagă, printre rânduri, drama pe care o trăia a fost contul său de pe platforma de socializare Hi5.

„Nu poţi schimba trecutul, dar poţi nenoroci un prezent liniştit", „Faţă de om trădat în dragoste" sau „Adevăratele poveşti de dragoste nu se sfârşesc niciodată!!!" sunt doar câteva dintre mesajele pe care Georgian Mădălin Ilie le-a transmis amicilor pe internet cu câteva zile înainte de a comite sângeroasa faptă.

Mădălina, fina de 19 ani a lui Georgian Ilie şi una dintre puţinele persoane în faţa căreia acesta îşi deschidea sufletul, a povestit pentru „Adevărul de Seară" despre tragica poveste de dragoste dintre poliţist şi Gina Bănică (23 de ani).

„Erau împreună de patru ani. Au avut o relaţie superbă până în urmă cu o lună şi ceva, când Georgian a descoperit, în telefonul Ginei, mai multe sms-uri din care reieşea că ea îşi făcuse un alt iubit. Suferea foarte mult în ultimul timp din cauza ei. Slăbise, se schimbase", şi-a amintit Mădălina, printre lacrimi.

Alte poveşti tragice:

Profesorul găsit mort : Crimă, accident sau sinucidere?S-a împuşcat fiindcă soţia se iubea cu vecinulFiul unui criminalist s-a spânzurat din dragosteRomânul din China s-a sinucis pentru o asiatică?Vatmanul sinucigaş vorbea cu soţia când şi-a pus ştreangul de gât

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net