Diaconescu: "Filajul şi anchetarea mea au costat peste 3 milioane de euro" VIDEO

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu a fost eliberat din arest preventiv
Dan Diaconescu a fost eliberat din arest preventiv

Patronul de la OTV a ajuns la sediul televiziunii unde a fost întâmpinat de o mulţime de oameni, imediat după ce a fost eliberat. Diaconescu a declarat că doreşte să ajungă şi la ziua de naştere a mamei sale şi a vorbit despre cum a fost tratat în arest.

"Vreau să plec si la ziua maică-mii. Înainte de asta aş vrea să le mulţumesc tuturor şi celor peste 20 de avocaţi care m-au ajutat. Niciunul dintre ei nu mi-a cerut niciun fel de ban. M-am simţit extraordinar când s-a făcut dreptate. Puşcăria mă întărea zilnic şi am găsit forţa mea interna. Pe OTV s-a făcut audienţă mai mare zilele acestea decât cu mine. Niciodată nu am ştiut că sunt atât de iubit de cetăţenii mei. OTV era să îmi distrugă viaţa de două ori: în 2002 când a fost închis şi în acest moment" a spus Dan Diaconescu. 

VIDEO:

Diaconescu a vorbit apoi despre motivele pentru care a fost arestat şi despre planurile sale de viitor. El a făcut dezvăluiri despre costurile filajului său şi despre felul în care au fost prezentate dovezile în proces.

CITEŞTE ŞI:

Dan Diaconescu: «Renunţ la televiziune şi intru în politică!» VIDEO

Părinţii lui Diaconescu: «Dan ne-a sunat şi a zis că vine acasă»

Diaconescu, şpagă 31.000 euro şi 2.000 ha teren?

"Nu pot să spun acum cine a comandat arestarea mea. Sunt primul ziarist de televiziune arestat din România Totul se va schimba în ţară din cauza aceasta. Poate că o să mai fiu arestat până la alegeri, poate nu Filajul şi anchetarea mea au costat peste 3 milioane de euro. Într-un caz de 30.000 de euro mi se pare ciudat să cheltuieşti 3 milioane de euro. Ei spun că mi-au ascultat telefonul doar un an, dar eu cred că l-au ascultat mai mult. N-o s-o uit niciodată pe judecătoarea Elena Zamfir pentru acest proces" a declarat Diaconescu la sfârşit.

VIDEO:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net