Motivul pentru care a divorţat Dana Săvuică

dana-savuica.jpg

Dana Săvuică
FOTO: Arhiva personală

Face ce face şi tot la coafor trage. Dana Săvuică şi-a răsfăţat podoaba capilară cu un tratament inedit. Şi chiar dacă o vedem cu zâmbetul pe buze, răsfăţându-se la salon, Dana nu a uitat de perioada grea prin care a trecut. Fostul model ne-a vorbit, în exclusivitate, despre motivele divorţului de soţul ei, Răzvan.

Danei Săvuică îi place să se relaxeze la saloanele de înfrumuseţare. Este binecunoscut faptul că Dana are foarte mare grijă de părul ei, aşa că de data aceasta a ales să îşi "hrănească" podoaba capilară cu un tratament cu plasmă şi pulbere de diamante.
''Să ştii că este un tratament extraordinar, o să-mi dea un luciu foarte frumos, o să îl hrănească'', a precizat Dana.

Deşi Dana Săvuică a trecut printr-o perioadă grea, divorţând de Răzvan Stanciu după o căsnicie de 25 de ani, nu lasă să se vadă acest lucru, fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

''Eu sunt foarte ok, viaţa e frumoasă, merită trăită aşa cum îmi doresc eu să o trăiesc, ce să zic, sunt ok după cum vezi, sănătoasă, plină de proiecte, am tot felul de idei în cap, vreau să le pun în practică şi sper că pot să le realizez''.

Dana ne-a mărturisit şi unde s-a produs ruptura în căsnicia lor, deşi păreau cuplul perfect.

''La noi nu s-a întâmplat nimic spectaculos! Au fost 25 de ani foarte frumoşi, pe care i.am trăit împreună, am clădit o familie împreună, avem un copil, dar tocmai din respect pentru această dragoste care ne-a unit şi pt pasiunea care a fost între noi, am considerat că la un moment dar trăgeam prea tare la căruţă şi în momentul în care lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui să fie şi când simţi că tragi de ceva şi acel ceva nu mai merge, am considerat că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul nostru. Este mult mai important să rămâi cu amintiri frumoase în spate, decât să rămâi într o căsnicie care poate nu îţi mai oferă ceea ce îţi doreşti tu, de la partener şi viceversa şi atunci încep certuri, discuţii, alte chestii mai neplăcute'', a mărturisit Dana Săvuică.

Chiar dacă nu au putut să meargă mai departe în calitate de soţ şi soţie, Dana şi Răzvan au rămas prieteni: ''A fost o chestie pe care am făcut-o pe cale amiabilă, mai puţin în colimatorul presei, pentru că asta a fost dorinţa şi a mea şi a lui, şi vrem să ne respectăm unul altuia intimitatea şi respectul pe care l-am avut unul faţă de altul''.

Loading...

Citește și

  • dana savuica

    Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

  • dana savuica sot

    Un divorț anticipat de toată lumea, dar recunoscut de protagoniști abia la o lună după consumarea faptelor. Dana Săvuică a vrut, conform spuselor soțului ei, să redevină o femeie liberă. S-a întâmplat simplu, la notar, în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au o fiică de 22 de ani, așadar nu s-a pus problema custodiei. Lucrurile au fost puțin mai complicate când a venit rândul împărțirii averii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1