La ce este gata să renunțe Betty Stroe de dragul iubitului

betty.jpg

Betty stroe
Betty Stroe trăiește o poveste de dragoste cu impresarul Zsolt Kapros
Foto: arhivă personală

Betty Stroe a cunoscut celebritatea în trupa Etnic și după scandalul cu fostul impresar Radu Baron a intrat într-un con de umbră. Cu toate acestea, Betty a revenit în showbiz, s-a făcut blondă și se iubește cu un alt impresar.

La 17 ani, Betty Stroe făcea parte din trupa Etnic. Tot pe atunci se îndrăgostea de impresarul Radu Baron. Şase ani mai târziu, Betty striga în gura mare că impresarul o hărţuia pentru că îi refuzase cererea în căsătorie. Cântăreaţa a lăsat în urmă scandalurile, s-a făcut blondă şi trăieşte de opt ani o poveste de dragoste cu impresarul ei, Zsolt Kapros.

Deși nu au făcut încă nuntă, după opt ani de relație, cei doi sunt ca și o familie: "În opt ani, cumva, nu simţim că actul ne confirmă relaţia. A fost perioada aceea în primii doi ani în care vai, măritiş, măritiş, nuntă, copii, dar acum nu mai simt chestia asta, la modul că dacă nu fac mâine nunta şi dacă nu am un act şi dacă nu mă cheamă Kapros, mor. E ok, ştii? Când o să fie, o să fie. Anul acesta cred că nu mai avem timp să planificăm, copil nu facem încă, mai stăm", a declarat cântăreața pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv.

Pentru că vrea să-i fie soție lui Zsolt, Betty a decis că nunta va fi una catolică, conform religiei logodniciului. Așadar, blonda este gata să

renunțe la religie de dragul viitorului soț, un sacrificiu pe care nu toate femeile îl fac.

Colaborează cu Wilmark

betty_wilmark.jpg

betty stroe wilmark
Wilmark a învățat-o pe Betty să danseze salsa
Foto: arhivă personală

 

Pe plan profesional, lui Betty îi merge din plin. Mai nou, cântăreaţa a revenit şi pe piaţa muzicală cu o nouă piesă, "Amala". A colaborat cu Wilmark, iar videoclipul este foarte special. Întâlnirea cu dansatorul i-a picat foarte bine blonduţei, care acum se mişcă în paşi de salsa ca o adevărată profesionistă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • betty stroe par bere sampanie

    Betty Stroe se menține în formă cu tratamente naturiste. Artista susține că pentru a arăta bine nu e nevoie să arunci banii pe proceduri costisitoare, ci pot fi de ajutor și doar câteva metode naturiste. Astfel, frumoasa blondă dezvăluie câteva din trucurile ei care o mențin sănătoasă și îi oferă un look de invidiat.

  • Betty Stroe, fosta componentă a trupei Etnic, pare că şi-a revenit după moartea cumplită a tatălui său, care în urmă cu un an s-a spânzurat în scara blocului unde locuia. Aceasta a fost văzută, zilele trecute, într-un club exclusivist din zona Lacul Tei, unde a apărut într-o ţinută sexy, zâmbitoare la braţul iubitului ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1