Kim Kardashian de România i-a pus «lacăt la inimă» lui Pacha Man

francisca_kim_kardashian_de_romania.jpg

francisca kim kardashian de romania
Francisca (21 de ani) a primit porecla de „Kim Kardashian de România” datorită formelor ei apetisante
foto: Arhiva Personală

Francisca are numai 21 de ani, dar deja are o reputație bună în showbiz-ul românesc. Fanii o admiră nu doar pentru formele ei care aduc mult cu cele ale vedetei internaționale Kim Kardashian, dar și pentru vocea ei.

Francisca s-a lansat deja în lumea muzicii românești, iar cel mai recent proiect al ei îl implică și pe cunoscutul artist Pacha Man. „Eram cu băieții în studio (...) și am făcut un mic demo, o schiță și ziceam că «parcă piesa asta are nevoie, așa de un ragga muffin’, de ceva». Atunci l-am căutat pe Pacha, Pacha a ascultat piesa, i-a plăcut și așa s-a născut colaborarea noastră”, a explicat cântăreața, invitată în platoul emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV.

Cât despre asemănarea cu Kim Kardashian, Francisca știe clar de ce lumea o confundă cu celebritatea de la Hollywood: „Cel mai sigur din cauza formelor, de care sunt foarte mândră și, nu știu, mi se spune că semăn la față cu ea. Posibil, nu știu, nu văd așa chestia asta, nu sunt în măsură să mi-o confirm eu”. Și se pare că nu o deranjează deloc, pentru că artista este de părere că „Kim Kardashian este o femeie foarte frumoasă”. Mai mult, asemănările dintre cele două nu se opresc doar la forme, ci și la înălțime și greutate. „Am fix înălțimea și kilogramele ei. Am 57 de kilograme, 1,58 – 59 metri înălțime”, a mai explicat artista. Iar această comparație i-ar putea folosi în viitorul apropiat: „Mă pot folosi cumva de asta și dacă pot să profit, chiar am să o fac, la urma urmei”.

Totuși, Francisca nu-și dorește momentan să aibă chiar și viața lui Kim, mai ales pentru că nu este pregătită să-și împartă viața intimă cu presa. „Nu știu ce să spun în privința asta, probabil la un moment dat e frustrant să trebuiască să-ți împarți orice detaliu intim cu presa, cu publicul. Nu știu dacă sunt pregătită încă pentru asta, dar probabil, nu știu, sunt o fire spontană, probabil dacă voi simți nevoia să fac vreodată asta, o voi face”, a mărturisit ea.

Are iubit luptător

Cât despre viața personală, vedeta încă nu știe dacă este pregătită să-și întemeieze o familie, însă nici nu spune „nu”: „Asta nu pot spune «Da, sunt pregătită» sau «Mâine mi-am programat să rămân însărcinată». Astea vin așa, spontan”. Iar acest lucru este posibil să se întâmple oricând, pentru că Francisca are, deja, un partener de viață: „În momentul de față îmi împart viața cu cineva, cu iubitul meu (...). E dintr-o lume total diferită față de a mea. E mai mare decât mine”. Deși nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul misterios, Francisca „s-a scăpat” și a mărturisit că a fost luptător în trecut: „E sportiv, dar nu dă cu piciorul în minge. A fost luptător de MMA”. Și chiar dacă măsoară abia jumătate din înălțimea lui, Francisca nu se teme deloc de iubitul ei, specialist în bătăi: „Acești oameni au o disciplină și o educație foarte O.K., ei sunt formați și lupta se dă doar în ring și doar cu oameni de același calibru, niciodată cu un om jumătate sau într-un sfert față de el”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1